Sztárok

Fridi: Liptai Claudia a tévé torzszülöttje!

Elővett egy régi Friderikusz Sándor-interjút a Bors. A tévés néhány éve azt nyilatkozta Liptai Claudiáról, hogy a televíziós torszülöttje. Vajon megbocsátott Claudia a tévésnek, vagy kapcsolatuk megmérgezi majd a légkört a Megasztár 5-ben?

Nem mondhatni, hogy Friderikusz Sándor valami nagyra tartja Liptai Claudiát. A legendás tévés ugyanis, egy a Mai Napnak adott nyilatkozatában ekképp nyilatkozott annak idején a vörös démonról:

”  Nagyon nehéz esetnek ítélem őt, aki korunk televíziózásának torzszülöttje. Esetében adott egy szép pofika és semmi más… Ő korunk terméke nem sok szakmai munícióval, még kevesebb alázattal, és a lehető legcsekélyebb szenvedélyességgel jutott nagyon sokra, ahonnan persze istentelenül nagyon lehet zuhanni. Sok hozzá hasonló sorost láttam én már az elmúlt 10-15 év televíziózásában – mondta Friderikusz, aki Eddig című könyvében is megemlékezett Claudiáról, ott nemes egyszerűséggel felfújt lufinak nevezte.

 A Borsnak nyilatkozott a TV2 szóvivője, aki nem aggódik, szerinte Fridi és Claudia megfelelő profizmussal kezelik majd a korábbi sérelmeket a Megasztár 5 során. 

 

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top