Sztárok

Sztárok akkor és most

Ma már sikeresek, népszerűek, és megvalósították az álmaikat. De hogy mennyire volt gondtalan a gyerekkoruk, az kiderül az alábbi cikkünkből.

Cristiano Ronaldo
Iskolába nem járt, csak focizott

A focicsillag 1985-ben született, és már gyerekkorában ő volt csapatának egyik legtehetségesebb játékosa. 1993-ban, nyolcévesen már az Andorinha nevű kölyökcsapatban játszott, itt dolgozott édesapja afféle mindenesként. Mindössze tizenkét éves volt, amikor elhagyta Madeirát, és Lisszabonba szerződött focizni. Habár sikeres volt a sportban, a gyerekkorában sok csalódás érte. A többi fiú gyakran kinevette őt tájszólása miatt, nehezen szerzett barátokat, és magányos volt.

Sztárok akkor és most!
Sztárok akkor és most!

Édesanyja végül hozzáköltözött, és azt is megengedte, hogy a tizenhárom éves Ronaldo kimaradjon az iskolából, és csak a focira koncentrálhasson. Nos, ennek meg is lett az eredménye: egyfelől Ronaldo ma a világ egyik legkeresettebb játékosa, másfelől viszont nem őt tartják a legokosabb sportolónak.

Katie Price
Molesztálták gyerekkorában

Az angol kebelcsoda még egészen normális kisgyerek volt, akiből a plasztikai műtétek után igazi nehézbombázó lett. Találtunk egy fotót, ahol még minden eredeti Peter Andre exfeleségén. 1982-ben, amikor Katie négyéves volt, a szülei elváltak. Hat évvel később az anyja hozzáment Pail Price-hoz, és Katie felvette a mostohaapja nevét.

Sztárok akkor és most!
Sztárok akkor és most!

Ebből a házasságból két testvére is született az angol hírességnek, azonban a boldog gyermekéveket beárnyékolta egy szörnyű dolog. Amikor Katie hétéves volt, egy férfi molesztálta őt, és ezt a traumát a mai napig nem tudta feldolgozni.

Amy Winehouse
Rendszeresen hazudott szüleinek

Amy Londonban született. Édesapja taxisofőr, édesanyja gyógyszerész volt, de mindketten remekül zenéltek. Az énekesnő a külvárosban nőtt fel, és mindössze tízesztendős volt, amikor amatőr R&B bandát alapított. Két év múlva Amy felvételizett egy helyi színitanodába. Zűrös korszaka tizennégy éves korában kezdődött, akkor ugyanis a szülei engedélye nélkül piercinget rakatott az orrába, majd két iskolából is kicsapták.

Sztárok akkor és most!
Sztárok akkor és most!

Tizenhat éves korában már tökéletesen énekelt, és egyik barátja elküldte a demóalbumát egy kiadónak. Innentől pedig egyenes út vezetett a világhírnév és a drogozás felé…

Valkó Eszter
Nehezen dolgozta fel szülei válását

Az RTL Klub műsorvezetője négyéves volt, amikor a szülei elváltak, s úgy véli, talán azért is érte oly sok kudarc a szerelemben, mert a férfiakban az édesapjához hasonló karaktereket kereste. „A válás után is sokat foglalkozott velem, múzeumokba vitt, agyagozni tanultam, alig vártam a lehetőséget, hogy együtt tölthessünk egy kis időt.

Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma-archívum/RTL Klub Sajtóklub

Csakhogy a dolgok időközben kezdtek elromlani: amikor ismét megnősült, már nem számíthattam rá. Elfelejtette a születésnapomat, s ha én hívtam telefonon, sosem ért rá. A szalagavatómra sem jött el. Ekkor tört el bennem végérvényesen valami” – mesélte korábban a Best magazinnak Eszter.

Lilu
Nem zavarja a sebhelye

A Reggeli műsorvezetője igazi Harry Potter-es sebhelyet visel az arcán. „A világ minden kincséért sem feküdnék kés alá, hogy eltüntessék. Császármetszéssel születtem, és a doki nemcsak az anyukám hasát vágta, hanem az arcomat is.

Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Fotó: Sanoma-archívum/RTL Klub Sajtóklub

Tizenhárom évesen még zavart, de ma már elfogadtam, hogy hozzám tartozik. Olyannyira, hogy az sem bánt, ha nem »tüntetik el« a címlapfotókon.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top