Sztárok

Az idei nyár legszebb celeb esküvői – Fotókkal!

Ez a nyár is bővelkedett celeb esküvőkben, habár jó páran a legnagyobb titokban akarták megtartani életük legfontosabb eseményét. Összeszedtük az idei év legfényűzőbb menyegzőit.

Fogfájással indult az esküvő

Hilary Duff, amerikai színésznő az OK! magazinnal „osztotta meg” élete legszebb napját.  „Életem legcsodálatosabb napja borzalmasan indult. Arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a fogam. Az esküvőszervezőm azonnal hívott nekem egy fogorvost és hála istennek ő egy órán belül rendbe hozta a „kárt”.”- meséli a magazinnak a 22 éves ara, aki Santa Barbarában, Kaliforniában fogadott örök hűséget Mike Comrie-nak augusztusban. Az esküvőre közel 100 vendég volt hivatalos és Duff egy Vera Wang ruhát viselt a nagy napom. „Nincsenek szavak arra, hogy leírjam mennyire csodás volt a ruhám. Olyan, amilyet kislány koromban megálmodtam, vagy még tízszer jobb!”

forrás: www.celebitchy.com
forrás: www.celebitchy.com

Eddig azt is tagadták, hogy járnak

Idén nyáron a legnagyobb titokban házasodott össze Penelope Cruz és Javier Barden, habár eddig azt is titkolták a sajtó elől, hogy egy párt alkotnak. Szerelmi életük igazi hullámvasút, se veled se nélküled kapcsolatban éltek sokáig. Végül idén július 10-én nagy titokban összeházasodtak a Bahamákon. A szertartásra csak a családtagokat hívták meg.

Az idei nyár legszebb celeb esküvői – Fotókkal!

Novemberben jön az első baba

Alicia Keys és párja Kaseem Dean Korzikán házasodtak össze idén nyáron. A ceremónián nem csak a barátok és a családtagok voltak jelen olyan hírességek is tiszteletüket tették az esküvőn, mint Queen Latifah vagy a U2 frontembere Bono.  A páros 2008 óta randizgat, akkoriban a férfi még házas volt és előző kapcsolatából született két gyermeke is, majd elhagyta a családját Alicia miatt. Az esküvő nagyon is időszerű volt, mivel a pár az első gyermekét várja.

forrás: pinkhouse.com
forrás: pinkhouse.com

Nem hívták meg Obamát

Bill Clinton és Hillary Clinton lánya Chelsea is idén mondta ki az igent választottjának Marc Mezvinskynek. A páros egy Hudson parti városban, Rhinebeck-ben állt az oltár elé. Az esküvőn több ismert személyis tiszteletét tette, ott volt például Madeleine Albright volt külügyminiszter, Ted Danson és Mary Steenburgen színészek, Vera Wang divattervező, Steve Bing milliárdos. Nem kapott viszont meghívót Barack Obama amerikai elnök.A 30 év Chelsea és a 32 éves Marc már gyerekkoruk óta ismerik egymást. Az esküvő költségei becslések szerint a 650-700 millió forintot is elérték.

Az idei nyár legszebb celeb esküvői – Fotókkal!

Bekötötték a fenegyerek fejét

Habár már idén Valentin napkor megakartak házasodni , csak augusztus elején mondta ki az igent Robbie Williams és kedvese Ayda Field. Robbie egy kaliforniai kis magánszigeten állt az oltár elé, néhány barát és a legszűkebb család körében. A ceremónia után a pár két hétre elutazott nászútra.

Az idei nyár legszebb celeb esküvői – Fotókkal!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top