Sztárok

Biszex és perverz volt a filmlegenda

A világ szemében maga volt a megtestesült szépség, finomság, nőiesség. Ám az Elfújta a szél sztárja, Vivien Leigh a valóságban nagyon távol állt a róla kialakult képtől: biszexuális volt és olcsó férfi prostituáltakkal múlatta az időt mocskos motelekben.

Botránykönyv jelent meg Nagy-Britanniában az Elfújta a szél legendás sztárjáról, Vivien Leighről. Az iromány sokkoló képet fest a gyönyörű színésznőről, aki a harmincas-negyvenes évek filmgyártásának emblematikus alakja volt.

Vivien a világ szemében maga volt a finom nőiesség, egy ízben a földkerekség legszebb nőjének is választották. Szépsége és vitathatatlan tehetsége ellenére a férfiakkal nem volt szerencséje, húsz évig élt együtt férjével, Laurence Olivierrel, aki azonban folyamatosan, nőkkel és férfiakkal is csalta. Amikor elváltak, Vivien szíve megszakadt, és pár évre rá meghalt tuberkolózisban. 

A most megjelent könyvből azonban kiderül, hogy Vivien Leigh sem volt feddhetetlen  jellem, sőt. Állítólag ő maga is biszexuális volt, táncosnőkkel folytatott intim viszonyt, emellett falta a férfi prostituáltakat. Olcsó férfiakat szedett fel az utcán és koszos motelekbe vitte őket. Állítólag azt kérte, hogy Scarlett O’Harának szólítsák szex közben, utalva leghíresebb szerepére az Elfújta a szélből… Az egyik motelból ki is tiltották, hiszen túl sok olcsó, és mosdatlan fiút vitt fel. 

 

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top