Sztárok

Exneje nem kegyelmez a rákos Douglasnak

Nem adja fel a harcot Michael Douglas exneje, Diandra. Az asszonyt nem nagyon hatja meg, hogy exférje rákos, pénzt követel a manhattani bíróságon a filmlegendától.

Diandra Douglas szerint joga van exférje, Michael Douglas új filmje, a Tőzsdecápák 2 összes bevételének a feléhez. A volt asszony szerint a világsztárral úgy állapodtak meg a válásukkor, hogy minden olyan film bevételéből megilleti őt a vagyon fele, amit a házasságuk alatt forgatott Douglas. A Tőzsdecápák első része alatt még házasok voltak, és Diandra szerint a film folytatásából ezért kapnia kell súlyos milliókat.

A volt feleséget nem érdekli, hogy Michael  gégerákkal küzd, a manhattani bíróságon kijelentette, hogy volt férje éppen olyan szélhámos, mint Tőzsdecápák béli legendás karaktere, Gordon Gekko és nem adja fel a harcot a milliókért. Emellett Douglas egészségi állapota az utolsó, ami érdekli…

 

Fiorrás: Northfoto
Fiorrás: Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top