Sztárok

Modellel bulizott Bálint Toncsi volt pasija

Már hónapok óta rebesgették, hogy Bálint Antónia nincs együtt kislánya édesapjával. A pletykákhoz nagyban az is hozzájárult, hogy míg Antónia évek óta nem jár partikra, László annál többet, és szinte mindig fiatal, csinos hölgyek társaságában látni...

Akik az elmúlt esztendőkben eljártak egy-egy nagyobb társasági eseményre, biztosan nem lepődtek meg azon, hogy Bálint Antónia bevallotta: már nincs együtt kislánya, Lilien édesapjával, Földesi-Szabó Lászlóval. A férfi, akit pár éve csalással gyanúsítottak és a hatóságokkal is meggyűlt a baja, ugyanis minden partira feltűnően csinos, vékony és szép, modell lányokkal érkezik és láthatóan élvezi, hogy a hölgyek körében igazán nagy sikere van. Toncsi ezeken az eseményeken soha nem vett részt, ezért már korábban megindultak a találgatások, hogy esetleg nincs együtt gyermeke apjával. Toncsi azonban ezt sokáig tagadta.

Úgy tudjuk, Lászlóval békében váltak el, a férfi anyagilag támogatja kislányát, és volt kedvesét. 

 

Modellel jár Bálint Toncsi volt pasija

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top