Sztárok

Bajnok élsportolókból sikeres üzletemberek

A világversenyek, olimpiák győztesei sportolói pályafutásuk lezárását követően sokszor edzőként, sportvezetőként folytatják karrierjüket. Akadnak azonban olyanok is, akik az élsport után a civil életben is megtalálták a számításaikat.

A napokban derült ki, hogy Béres Alexandra, a fitnesz többszörös magyar, Európa- és világbajnoka munkába állt egy XI. kerületi utazási irodában. Alexandra olyan animátorokat képez ki, akik játékos vetélkedőkkel, családi programokkal gazdagítják a nyaralni vágyók élményeit. A 9 hónapos Panna édesanyja már évek óta üzletasszonyként tevékenykedik. Férjével saját edzőterem-hálózatot hozott létre, ahol órákat tart, emellett egy táplálkozási rendszer kidolgozása is a nevéhez köthető. 

Bajnok élsportolókból sikeres üzletemberek

Az atlantai olimpia aranyérmes ökölvívója, Kovács “Kokó” István is a sikeres üzletemberek közé sorolhatja magát. Kokó bokszoló karrierjét követően beiratkozott a Nemzetközi Üzleti Főiskolára, majd az RTL klub munkatársa lett. Meccsek közvetítésén kívül műsorvezetőként is feltűnt (pl: Kell egy csapat, Reggeli, Delelő), de a csatorna Barátok közt című sorozatában is szerepelt. Emellett tulajdonosa a 2002 óta üzemelő Boxutca nevű budapesti étteremnek.

Bajnok élsportolókból sikeres üzletemberek

Csisztu Zsuzsa nevét ma leginkább a televízióból ismerjük, pedig ő is tízszeres magyar bajnok, európa-bajnoki hatodik, világbajnoki hetedik és olimpiai nyolcadik helyezett tornász. Nemzetközi kommunikáció és televíziózás, majd sportmenedzser szakon szerzett diplomái után tévés karrierje a  barcelonai olimpia közvetítésével indult el, melyre Vitray Tamás kérte fel. A Magyar Televízió után a TV2-nél dolgozott, majd felbukkant az RTL Klubnál is. A sikeres médiaszemélyiség 2000-ben  Ezüst Toll-díj kitüntetésben is részesült, idén pedig befejezi a jogi egyetemet.

 

Bajnok élsportolókból sikeres üzletemberek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top