Sztárok

Bálint Toncsi híres szerelmei

Bálint Toncsi egyedül maradt kislányával, Liliennel. Az egykori szépségkirálynő várja az újabb szerelmet, és annak ellenére is bizakodó a jövőt illetően, hogy az elmúlt esztendőkben számos alkalommal csalódott a férfiakban. Pedig nem is akárkiket választott!

Bálint Antónia – saját bevallása szerint – hosszú-hosszú esztendők óta készült arra, hogy édesanya lehessen, és ezt a vágyát végül a nála tizenkét évvel idősebb Földesi-Szabó László teljesítette. Noha a napokban árulta el a volt szépségkirálynő, hogy már nincsenek együtt Lászlóval, mégis örökre összeköti őket gyönyörű kislányuk, s éppen ezért Antónia szívében örökre különleges helyet foglal el volt kedvese.

A volt szépségkirálynő kész az újabb szerelemre, és továbbra is rendületlenül hisz abban, hogy az igaz valahol még vár rá. 

Toncsi az elmúlt esztendőkben több, hosszabb kapcsolaton van túl, s mindegyik óriási szerelemnek indult. Ráadásul nem is voltak akárkik ezek a férfiak!
Antónia maga vallotta be, hogy hosszú évekkel ezelőtt Flipper Öcsi volt a szerelme, de kapcsolatuk nem teljesedett ki igazán. Aztán a következő igazán nagy szerelem 2001-ben  ütött be az életébe, ekkor ismerkedett meg a Fábry show jóképű és gazdag producerével, Kovács Kristóffal. Három viharos évet éltek együtt, többször szakítottak közben. Toncsi nagyon megsínylette a szakítást, hiszen ekkor már gyerekre, házasságra vágyott.
Nem sokkal utána egy újabb producer következett az életében, Hajdú Péterrel szerettek egymásba. Toncsi ezúttal is lángolt, és a pár a lapok kedvenc témája volt. Folyamatosan kérdezgették őket, hogy mikor születik már végre kisbabájuk, de a baba végül nem jött össze, pedig Antónia még azt is bevallotta, hogy terhesvitaminokat szed. Ezután ismerkedett meg Földesi-Szabó Lászlóval, akivel pár hónap után már babát vártak.  

Talán egy újabb szerelem Toncsi életében elfeledteti a korábbi csalódásokat…

 

Bálint Toncsi híres szerelmei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top