Sztárok

Elképesztően lefogyott a valósághős-fotó

Az idei Emmy gála legnagyobb szenzációja kétségtelenül Kelly Osbourne volt. A korábban kövérkés, lila hajjal parádézó botrányhősnő ugyanis döbbenetesen lefogyott és szinte rá sem lehetett ismerni, annyira visszafogott és elegánsan szexi volt a külseje.

Az autistákról szóló Temple Gradin című film tarolt az idei Emmy gálán, öt szobrocskát vihetett haza. A legjobb színésznő a főszereplő Claire Danes míg, a legjobb férfi főszereplő Al Pacino lett, akit a You don’t know Jack-ért jutalmaztak.

Idén is kiemelkedően szerepelt a Reklámőrültek című sorozat, három díjat nyert.  Ahogyan a nálunk a hétvégén debütált Glee – Sztárok leszünk is három kapott díjat.A legjobb vígjáték sorozat kategóriában – meglepetésre – nem a Glee, hanem a Modern család győzedelmeskedett.

George Clooney különdíjat kapott. 

De nem is ez volt az este legnagyobb meglepetése, hanem Kelly Osbourne pompás külseje. A valósághős és botránykirálynő ugyanis visszafogottan elegáns volt és legalább húsz kilót fogyott.

 

Fotó: Northfoto
Fotó: Northfoto

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top