Sztárok

Hírességek, akiknek jót tettek az évek

Sztárok, akik kicsit csúnyácskák, esetlenek vagy épp hatalmas bajkeverők voltak, de az évek csak jót tettek nekik, és ma már megbecsült és elismert emberek lettek.

Nicole Richie
Az anyaság tette igazi nővé
Amellett, hogy Paris Hilton legjobb barátnője, szexbotrányairól, drogos ámokfutásairól és anorexiájáról híresült el. 2007-ben első gyermeke születése alaposan megváltoztatta a botrányhősnőt. Visszavonult a nyilvánosságtól, és felszedett pár kilót, ami igazán jót tett a nőiességének. Alakját tekintve második szülése után jött igazán formába, a legjobb helyeken kerekedett ki. Szőke haját feketére festette, és mint mondta, most már okosabbnak is érzi magát…

Hírességek, akiknek jót tettek az évek!
Hírességek, akiknek jót tettek az évek!

Robert Downey Jr.
A börtön után lett igazán sikeres
A ’90-es években egymást érték a balhéi alkoholizmusa és drogfüggősége miatt. Közúti ellenőrzéseken többször is lebukott, mert részegen vezetett. Külseje siralmas állapotban volt, legtöbb fotóján csapzott, lógó hajjal, üveges szemekkel bámult a semmibe. 2000-ben drogbirtoklás miatt egy évet ült a hűvösön. Hollywoodban parkolópályára tették. Talán a börtönsokk hatására, de sikerrel vette a következő elvonókúrát. Nem iszik, és lejött az anyagról. 2005 óta újra kap filmszerepeket, és 2008-ban, a Vasember bemutatásakor megköszönte nejének, hogy a józanodás gyötrelmes éveiben fogta a kezét.

Hírességek, akiknek jót tettek az évek!
Hírességek, akiknek jót tettek az évek!

Justin Timberlake
Kisfiúból szexszimbólum
A tinédzserfiú-csapat, az ’N Sync tagjaként énekelte és ugrabugrálta végig a ’90-es évek második felét. A hamvaskisfiú-kinézet ellenére egy kislány, Britney Spears, ha nem is életre szólóan, de meglátta a tinisztárban a nagy Őt, és az ágyban kötöttek ki. 2006-ban, huszonöt évesen egy új és meghökkentően férfias Justin lépett a közönség elé. Leborotvált hajjal, kidolgozott testtel ripsz-ropsz megduplázta rajongótáborát.

Hírességek, akiknek jót tettek az évek!
Hírességek, akiknek jót tettek az évek!

Courteney Cox
Csak harmincévesen fedezték fel

Húszéves korában modellkedni kezdett, ami nem jött be igazán: Courteney nem tartozik a nyúlánk csajok közé (165 cm magas). Színészetet tanult, tévésorozatokban és mozifilmekben játszott, amelyek sorra megbuktak. 1994-ben aztán beütött a tuti. Megkapta Monica Geller szerepét a Jóbarátokban. Egyértelmű, hogy a sorozatbeli nagy hármasban ő volt a legnőiesebb csajszi, és nem kis dicsőségére szolgál, hogy a harmincas éveit taposva domborította a húszas éveiben járó Monicát. Rajong a fiatalabb pasikért, és némi gonoszsággal azt is mondhatjuk, hogy negyvenhat évesen talán ennek is köszönheti kirobbanó formáját.

Hírességek, akiknek jót tettek az évek!
Hírességek, akiknek jót tettek az évek!

 
     
Gwen Stefani
Negyvenévesen érte el a csúcsot

Már tizenöt-húsz éve – a No Doubt énekesnőjeként – is feltűnő jelenség volt, de a szőke vadócban még nagyon ott bujkált a kislány. A pasik izgatottan várták, hogy mi lesz belőle, ha nagy lesz. Bátran mondhatjuk: nem okozott csalódást. 2004-ben szólókarrierbe kezdett, és saját tervezésű ruhákkal rukkolt elő. Magabiztos, érett nőként ragyogott, amikor bemutatta extravagáns hajkölteményeit, és erotikus csábereje romba döntötte a férfiakat. Manapság – negyvenévesen – van a csúcson. (Bár nem tudjuk, milyen lesz tíz év múlva.)

Hírességek, akiknek jót tettek az évek!
Hírességek, akiknek jót tettek az évek!

Sarah Jessica Parker
Vézna lányból lett divatdiktátor

Amikor 1982-ben, tizenhét évesen a Square Pegs című sitcomban debütált a televízióban, még a legcsekélyebb jelét sem adta annak, hogy egyszer bomba nőként ünneplik. Vézna, bizonytalan, barna kis diáklányként bukdácsolt, akinek az ember szívesen odaajándékozta volna az uzsonnáját, hátha az segít rajta. Tizenöt évvel később a Szex és New Yorkban a dögös vörös Carrie Bradshaw szerepében nemcsak világsztár lett, de öltözködésével divatot is teremtett, és a magányos nők csak azt figyelték, hogy mit tanulhatnak a leghíresebb szinglitől. Divatcégek reklámarca lett, és 2005-ben saját parfümöt dobott piacra.  

Hírességek, akiknek jót tettek az évek!
Hírességek, akiknek jót tettek az évek!

   
Oprah Winfrey
Súlyos nyomorból a legnagyobb luxusig

Nyomorban nőtt fel, szexuálisan zaklatták, tizennégy évesen szült gyermeke pár hetesen meghalt. Oprah nem hagyta magát, tanult, és 1983-ban, huszonkilenc évesen egy chicagói helyi tévében már reggeli beszélgetős show-t vezetett. Akkora sikere volt, hogy áttették főműsoridőbe, és országosan kezdték sugározni. Az Oprah Winfrey Show az egyik legnézettebb műsor az Államokban, amivel Oprah dollármilliárdos lett. Időközben bodros hajkoronáját egyenesre húzatta, és a legjobb stylistokkal vette körül magát. Ötvenhat évesen is sugárzik a képernyőn, úgy tűnik, nála a munka és a siker a szépség záloga.   

Hírességek, akiknek jót tettek az évek!
Hírességek, akiknek jót tettek az évek!

 
Lola
Túlélte a sztárcsináló gépezetet
Kimunkált hangjának és ábrándos tekintetének köszönhetően tizennyolc éves korára tinibálványt faragtak belőle a magyar popszakma dörzsölt sztárcsinálói. 2006-ot írtunk. Dalai a korosztályához szóló romantikus semmiségek voltak, az általa viselt tornacipők, rövidnacik, színes trikók pedig a védjegyévé váltak. Az egykori tinisztár már felnőtt, és 2010 a nagy változás éve Lola életében. A pop- és a dance-stílust elhagyva az elektronikus rockra váltott. A játszóruhákat kidobta, és a huszonkét éves csaj már szexi külsejével hódít.

Fotó: Sanoma Archív/Németh Gabriella
Fotó: Sanoma-archív/Németh Gabriella
Fotó: Sanoma Archív/Tóth Beáta
Fotó: Sanoma-archív/Tóth Beáta

Molnár Ferenc Caramel
A siker elérte, de a szerelem nem
2005-ben, amikor megnyerte a Megasztár 2. szériáját, Caramel egy kedves nagy mackóként lopta be magát az emberek szívébe. Nem tudjuk, túlsúlya mennyire zavarta a hiúságát, mindenesetre gerincproblémáinak komoly terhet jelentett. Az utóbbi időben nagy változásokon ment keresztül, szinte rá sem lehet ismerni. A diétának és a kitartó edzéseknek köszönhetően több mint húsz kilót fogyott, és elképesztően jól néz ki. Még az arca karaktere is megváltozott. Ezzel a külsővel most már úgy csajozhat, ahogy eddig még soha. 

Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archív/Schumy Csaba

 

  
    
Keresztes Ildikó
Irigykednek rá a tinik
Kevesen emlékeznek már arra, hogy a ’80-as évek végén – a kor divatja szerint feltupírozott hajjal – a Rózsaszín Bombázók együttesben énekelt. A tornának, a balettnak és a ritmikus sportgimnasztikának köszönhető hibátlan alakjával kitűnt az akkori mezőnyből, és e téren semmit sem változott azóta. Hihetetlen, de a napokban ünnepelte negyvenhatodik születésnapját. Egy tízest simán letagadhatna. Elmondása szerint még egy ránc sincs az arcán, és fiatalos külsejét a tinik is irigylik. Hogy mi a titka? A fiatalkori napi két edzés, és az, hogy nem él önpusztító életet.   

Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma-archív/Rozmanitz Gábor

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top