Sztárok

Demi Moore teste a műtét előtt-durva fotó

Soha nem látott fotó került elő Demi Moore-ról. A fotókon jól látszik, hogy a színésznő tíz esztendővel ezelőtt bizony nem csinált volna büszkén olyan szexis bikinis fotókat, amiket tegnap felrakott az egyik közösségi portálra...

Demi Moore tíz esztendővel ezelőtt egy átlagos testű, három gyermekes édesanya volt… Narancsbőrrel küzdött, ahogyan szinte minden nő, és volt rajta egy kis súlyfelesleg is. Férje, Bruce Willis így is szerette, de nagy valószínűséggel ezzel a testtel nem tudott volna megfogni egy olyan fiatal amorózót, mint Ashton Kutcher. Demi azonban elégedetlen volt a testével, ezért kés alá feküdt. Újra és újra. Mai alakja teljes egészében a plasztikai sebészeknek köszönhető, szinte rá sem lehet ismerni. Új alakját pedig már büszkén mutogathatja, ahogyan tette is tegnap, a tükörben fotózta magát, és a képet feltette az egyik közösségi portálra.

 

 
Demi tíz éve
Demi tíz éve
...és napjainkban
…és napjainkban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top