nlc.hu
Sztárok
Újabb titok Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekéről

Újabb titok Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekéről

Újabb csontváz került elő Angelina Jolie és Brad Pitt szekrényéből. Az amerikai Life and Style magazin kiderítette, hogy a pár között komoly vita dúl kislányuk, Shiloh miatt.
forrás: celebitchy.com
forrás: celebitchy.com

A magazin szerint vérre menő viták zajlanak Angelina Jolie és Brad Pitt között. Pitt állítólag nagyon mérges Jolie-ra, amiért a színésznő kisfiút farag lányukból, Shilohból. Való igaz, Angelina az elmúlt hónapokban több helyen is büszkén azt nyilatkozta, hogy Shiloh nagyon fiús kislány, de ez szerinte így van jól. “Shiloh egyszerűen fiú akar lenni, s én nem akadályozom meg ebben. Csak nadrágot hajlandó hordani, s kérte, hogy vágassuk le a haját. Fiús játékokat játszik. Sőt, egyszer azt mondta, hogy szeretne kisfiú lenni” – mondta el büszkén Jolie. Szavain azonban jócskán felháborodott Pitt, aki szerint élettársa leszbikust farag a kis Shilohból.  “Pitt nagyon mérges, szerinte Angelina óriási nevelési hibát követ el. Rengeteget veszekszenek Shiloh miatt. Brad szerint igenis szoknyát kellene adni a gyerekre és lányként kezelni” – mondta el a sztárpár egyik barátja a Life and Style magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top