Sztárok

Szexi fotó a terhes Rubin Rékáról!

Rubint Réka az élő példa arra, hogy egy nőnek akkor sem kell elhagynia magát, ha kisbabát vár. A fitneszlady az RTL KLlub vendége volt, és bizony igen szexis ruhában volt, mély dekoltázzsal...

Rubin Réka a Reggeli vendége volt, és bizony hatalmas feltűnést keltett. A harmadik babájával várandós anyuka bebizonyította, hogy bizony egy kismama is lehet dögös és szexi! Réka egy szűk, mélyen dekoltál ruhában volt, dús idomai jól láthatóak voltak a ruhában… 

Fotó: RTLKlub.hu
Fotó: RTLKlub.hu

Réka egyébként a Reggeliben bevallotta, hogy már rég óta szeretett volna egy újabb csemetét, ám kivárt, míg Norbi maga kéri, hogy legyen újabb gyerekük. A fitneszguru úgy érzi, most érett meg igazán az apaszerepre.
Réka a Fókusznak elmondta: gyermekeik születésekor nagyon nehéz időszakot éltek át. Norbi számára ismeretlen érzés volt az apaság, hiszen – mivel apa nélkül nőtt fel- nem hozott otthonról valódi apai mintát. Rékának hatalmas türelemre és szeretetre volt szüksége, hogy férje megtanulhassa, milyen csodálatos érzés édesapának lenni, ám végül sikerült elérnie.
Norbi maga beszélt arról, hogy korábban nem szerette a gyerekeket, a sajátjait sem, nem volt türelme hozzájuk és rossz néven vette, ha a gyerekek miatt korlátozva volt az élete.
Mára azonban azt érzi, hogy szeretne egy kis csecsemőt a karjában tartani, szeretne gondoskodni róla.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top