Sztárok

Micsoda fotó, a gondatlan mesterszakácsról!

Alig két héttel azután, hogy megszületett Jamie Oliver negyedik gyermeke, a szakács már a munkába is magával viszi fiát. Igaz, úgy császkál vele, mint egy vekni kenyérrel! Ilyen egy gondos apa?

Micsoda fotó, a gondatlan mesterszakácsról!A Buddy Bear-nek keresztelt kisfiúnak mozgalmas napja volt tegnap. Apja, az angol mesterszakács Jamie Oliver, magával vitte éttermébe majd ruhát vásárolni is. De olyan apróságokra nem adott, mint a babakocsi vagy a kenguru zseb, egyszerűen a hóna alá kapta néhány hetes fiát és elindult vele London utcáin. Csak épp arra nem figyelt, hogyan tartsa a gyermekét. Még csak a kis fejecskéjét sem fogta meg a csöppségnek, aki ettől függetlenül békésen aludt apja karjaiban. Pedig azt hihetnénk ennyi gyerek után Jamie már rutinos apa. “Olyan, mint egy nagy gyerek, szereti a fiát, roppant büszke rá. Meg akarja mutatni az egész világnak Buddy-t, ezért viszi magával mindenhová a pár hetes babát. Habár tényleg úgy fogta, mint egy vekni kenyeret.”- mondta a szakács egyik barátja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top