Sztárok

Összetörte magát a magyar szépségkirálynő

Megsérült az idei szépségkirálynő, Dobó Ági, ezért nem képviselheti hazánkat a Miss World döntőjén. Kaló Jennifer, aki beugrott a helyére, már kínai és angol nyelvleckéket is vett.

Összetörte magát a magyar szépségkirálynőDobó Ági csuklója szilánkosra tört. Vele együtt pedig a legnagyobb álma is. Miss World Hungary a saját kanapéjáról esett le olyan szerencsétlenül, hogy a baleseti sebészeten kötött ki. Ám csak a fájdalom csillapodtával jött rá, hogy a jobb karján éktelenkedő gipsz valójában a világszépe cím lehetőségét vette tőle.
Ági fél éve készült arra, hogy Kínában a világ 120 legszebb lánya között álljon színpadra, ám a csuklótörés miatt képtelen részt venni a felkészítő táboron, ahová két hét múlva kellene kiutaznia.

Ági második udvarhölgye, Kaló Jennifer álma vált valóra, vagyis ő utazhat Kínába a világ 120 legszebb lányával.

Jennifernek két hete van, hogy felkészüljön a versenyre. Addig szeretne néhány angolórát venni, meg kell tanulnia egy tánckoreográfiát, és testileg-lelkileg formába hozza magát a nagy megmérettetésre.

Amíg Jennifer gőzerővel készül a hirtelen kapott lehetőségre, Ági vidékre utazik a szüleihez, ahol megpróbálja feldolgozni a történteket. Igyekszik csak a szépre emlékezni, és optimistán tekinteni a jövőbe. A szépségiparral pedig egyelőre felhagy, és inkább a továbbtanulásra koncentrál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top