Sztárok

Elmebeteg tűzoltó támadt a világsztárra

Elfogták azt a férfit, aki hónapok óta oldalgott Madonna New York-i lakása körül. A férfi falfirkákkal próbált egy randevút kikönyörögni az énekesnőtől. A cérna a tettlegességnél szakadt el.
Fotó: Northfoto
Fotó: Northfoto

Letartóztatták azt az 56 éves nyugdíjas tűzoltót, aki 1992 óta próbált kapcsolatba lépni Madonnával. Robert Linhart tizennyolc esztendővel ezelőtt Prágában találkozott össze először a pop királynőjével, azóta pedig minden erejével azon volt, hogy újra találkozzanak. A mániákus rajongó hónapok óta falfirkákkal tarkította Madonna New York-i lakásának bejáratát, amelyekben közölte, „ Az Univerzum összehozott minket Prágában, kérlek, tedd meg velem még egyszer”. Mivel Madonna nem ugrott a lehetőségre, Robert a kezébe vette az irányítást, és személyesen akarta megkérni a találkára. Ez azonban az énekesnő testőreinek már nem tetszett. Az őrült rajongót azóta őrizetben tartják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top