Sztárok

Michael Douglasnak hetei vannak-szomorú fotó

Szívfacsaró fotók készültek Michael Douglasről a napokban. A gégerákkal küszködő sztár - noha mindenhol azt nyilatkozza, hogy nem adja fel a küzdelmet - rettenetesen lefogyott, és alig áll a lábán.

Kislánya kezét szorongatva, hamuszürke, beesett arccal kóválygott az utcán a napokban Michael Douglas. Az Oscar-díjas sztár előrehaladott stádiumban lévő gégerákkal küszködik és kemoterápiát kap, amit sugárkezelés követ majd. A sztár és felesége, Catherine Zeta-Jones lépten-nyomon azt nyilatkozza, hogy a színész jól érzi magát és körömszakadtáig küzd a halálos korral, ennek ellenére roppant aggasztóak a Douglasről készült képek.

A csont sovány, láthatóan gyenge sztárt látva, sokaknak máris a néhai Patrick Swayze jutott eszébe.A Dirty Dancing sztárja sajnos hasonlóan festett nem sokkal a halála előtt…

A brit és amerikai lapok szerint  Douglas szervezete rosszabbul reagál a kemoterápiára, mint azt előtte gondolták, s immunrendszere is nagyon legyengült.

Michael Douglasnak hetei vannak-szomorú fotó
Michael Douglasnak hetei vannak-szomorú fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top