Sztárok

Öngyilkos lett a szupermodell!

Elle Macpherson egy interjúban bevallotta, hogy kétszer is megpróbálta eldobni magától az életét. A két gyermekes szupermodell azért akart meghalni, mert nem bírta feldolgozni, hogy öregszik és élete szerelme is elhagyta egy másik nőért.

Karrierje csúcsán csak úgy hívták: a test. Férfiak milliói rajongtak érte, mesés vagyont sétált össze a kifutón. Elle Macpherson látszólag a földkerekség egyik legboldogabb nője volt, fantasztikus karrierrel, egy dúsgazdag szeretővel, Arkie Bussonnal és két gyönyörű gyerekkel. Ám a látszat ezúttal is csalt. Elle maga vallotta be, hogy két fia születése és az első ráncok megjelenése után olyan komoly depresszióba esett, hogy el akarta dobni magától az életét. Aztán jött az újabb törés az életében: Arkie esküvő helyett elhagyta Uma Thurmanért. Elle felvágta az ereit, de az utolsó pillanatban megmentették az életét. Macpherson azóta is pszichológushoz jár, és próbálja rendbe hozni az életét.

 

Öngyilkos lett a szupermodell!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top