Sztárok

Dühös anyák támadtak Sarka Katára

Sok édesanyában ellenérzés váltott ki, hogy Sarka Kata azt nyilatkozta a Blikkben: egy fotózás miatt komolyan fontolgatja, hogy két hétre magára hagyja a férjét és gyorsan ledob nyolc kilót.

Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott egy spanyolországi katalógusfotózásra Sarka Kata, aki mindössze hat hete szülte meg második babáját, a kis Dávidot. Az édesanya ugyan még nem mondott igent az ajánlatra, de kétségkívül hízelgőnek találja és nagyon szeretne menni, hiszen a cég azt is felajánlotta, hogy két gyermekét vigye magával. Férje, Hajdú Péter azonban a Frizbi felvételei miatt biztosan nem tudna vele tartani. Azon túl, hogy Hajdúnak sem tetszik az ötlet, reggel a Juventus rádióban feldühödött édesanyák tucatjai telefonáltak be, mondván nincs az rendjén, hogy egy hat hetes baba szoptatós anyukája vadul fogyókúrázik egy fotózás miatt és cipeli magával a gyerekeit, miközben ő maga egészen biztosan nem tud majd maximálisan rájuk figyelni…

 

Dühös anyák támadtak Sarka Katára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top