Sztárok

Fridi kávézna az RTL vezetésével

Furcsa elszólása volt Friderikusz Sándornak a szombat esti Megasztárban. Történt ugyanis, hogy a legendás tévés azt mondta: a nézőknek tenniük kellene valamit azért, hogy nézhessék mindkét kereskedelmi csatorna tehetségkutatóját. Egyesek szerint megtervezett akcióról volt szó, míg mások szerint kínos helyzetbe hozta a műsort.

Meglepő vállalkozásra szánta el magát Friderikusz Sándor a szombat esti Megasztár 5-ben. A zsűritag azt mondta: – Tehát megkérném azon kedves nézőket, akik mindkét tehetségkutató műsort szeretnék nézni a két konkurens csatornán, hogy írjanak levelet az e-mail címemre és harcolják ki, hogy az egyik műsort tegyék át másik időpontba.” 

Mindez roppant furcsa, hiszen egyrészt reklámot csinált a konkurens csatornán, az RTL Klubon futó X-Faktornak, másrészt úgy tűnik, mintha azt szorgalmazná, hogy tegyék át a Megasztár másik napra. Az X-Faktor ugyanis minden bizonnyal marad a helyén, hiszen minden hétvégén toronymagasan nyeri a nézettségi versenyt… Egyes hírek szerint könnyen lehet, hogy a Megasztár vasárnapra kerül. 

–Rengeteg fiatal tehetség van, tucatnyi fantasztikus produkció és nyilván a nézők szeretnék mindegyiket figyelemmel követni. Vagy ők, vagy mi menjünk át másnapra, adjuk meg Magyarországnak, ami jár. Egyik fele is, másik fele is nézheti ezt is, azt is. Én a diplomáciai tárgyalásokat vállalom. Én mindenesetre szívesen leülnék egy-egy kávéra mindkét televízió programigazgatójával, hogy tárgyaljunk, mert meggyőződésem, hogy vagy a Megasztárnak, vagy az X-Faktornak mozdulnia kell. Ez nem lehet presztízskérdés – mondta el a showman a Borsnak.

 

Fridi lejáratta a Megasztárt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top