Sztárok

Fizess kevesebbet a villanyért egy éven át – E.ON Bónusz Kedvezmény

Jó lenne egy kicsit csökkenteni a kiadásokon? Több pénz szánni magadra, a családodra, a gyerekekre? Mi sem egyszerűbb ennél, hiszen amennyiben az E.ON lakossági ügyfele vagy, és az idén mindig időben befizetted a villanyszámládat, jogosult lehetsz Bónusz Kedvezményre.

Hogy mit kell tenned ehhez? Mivel a Bónusz Kedvezmény csak a www.eon.hu oldalon keresztül igényelhető, így 2010. október 1. és november 30. között látogasd meg az oldalon található online ügyfélszolgálatot, ahol minden információt megtalálsz erről a páratlan lehetőségről.

A Bónusz Kedvezmény igénylése igazán egyszerű: az on-line ügyfélszolgálatra való belépés után válaszd a Bónusz Kedvezmény menüpontot, majd kövesd végig az igénylés folyamatát. A kedvezmény egy éven keresztül érvényes és -10 %-ot jelent az egyetemes lakossági A1 tarifa díjából. Jól hangzik, ugye?

Érdemes még tudni:

Ha többi fogyasztási hellyel rendelkezel, azokra nem muszáj egyszerre igényelned a Bónusz Kedvezményt, megteheted külön-külön is, de ügyelj arra, hogy mindezt csupán november 30-áig teheted meg.

Minden további részletet megtalálsz a www.eon.hu oldalon. Érdemes megnézni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top