Sztárok

Budapesti koncertje után férjhez megy Lady Gaga

Már csak egy hónapot kell várniuk Lady Gaga magyar rajongóinak, hogy november 7-én a Papp László Sportarénában élőben élvezhessék az énekesnő nagyszabású koncertjét. De nem ez az egyetlen örömhír a rajongóknak, a hírek szerint a koncert után Gaga oltár elé áll.

A The Sun szerint Lady Gaga az esküvőjét szervezi. Az énekesnő egy mesebeli karácsonyi menyegzőt szeretne egy brit középkori kastélyban. Gaga barátai elmondták, hogy a különc előadó és párja, Luc Carl a világkörüli turné után, még idén egybe akarnak kelni. „Mivel ő jelenleg a világ legextrémebb énekesnője azt akarja, hogy az esküvője se legyen hétköznapi. Biztos, hogy bizarr ruhában áll majd a násznép elé.” – mondta a nevét elhallgató barát az angol lapnak.

2010. február az első fehér ruha
2010. február az első fehér ruha
2010. április fehér kiskösztümben
2010. április fehér kiskosztümben

Szintén fecsegett az újságnak Gaga személyzetének az egyik tagja is. „Arra kérte az asszisztenseit, hogy szervezzenek meg egy pazar téli ünnepséget Angliában, mivel ott zárul az idei turnésorozata december 17-én. Lovas hintót kért, fehér ruhákat és mesebeli díszletet. Azt is hozzátette, hogy idén mindenki házasodik, például Katy Perry is, így ő miért maradna le a legnagyobb riválisától.” Ráadásul Gaga egyik divattervezője szerint az énekesnő sorra azt kéri tőle, hogy fehér ruhákat készítsen számára. „Ebben az évben 12 fehér kosztümöt, ruhát, minit, estélyit kellett varrnunk Gagának, csupán azért, mert látni akarta, hogy állnak neki a fehér öltözékek.”

2010. július, a fehér nadrágot is kipróbálta
2010. július, a fehér nadrágot is kipróbálta
2010. augusztus, már a fellépőruhája is fehér
2010. augusztus, már a fellépőruhája is fehér

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top