Sztárok

5 durva titok Tony Curtisről

Hamarosan könyv jelenik meg a tengerentúlon a magyar származású filmlegenda, Tony Curtis életéről. Az irományból meglepő titkokra derül fény a színészről. Megjelenés előtt belenéztünk a részletekbe!

1. 20 szerelemgyereke van

Ugyan a hivatalos adatok hat gyermekről számolnak be, állítólag ennél jóval több utódot nemzett Tony Curtis. A színész állítólag gyakran dicsekedett azzal, hogy soha nem védekezett, ellenben több száz nővel volt intim kapcsolata.  A sztárnak állítólag húsz szerelemgyereke van, de az édesanyjukkal megállapodott, hogy soha nem álljanak nyilvánosság elé.

2. Nem élvezte a szexet Marilyn Monroe-val

Noha a világ szemében álompár voltak ők, a valóságban csak könnyű kaland volt Marilyn Monroe Tony Curtis számára. A színész állítólag egyáltalán nem volt elájulva a szépségtől, könnyen kezelte a kapcsolatukat és koránt sem élvezte vele az együttléteket. Tony gyakran mondogatta, hogy a szőke démon nem is olyan nagy szám. 

3. Évekig súlyos drogfüggő volt

Féltette az egészségét, és mindig is nagyon odafigyelt magára, de a mámor őt is magával ragadta. Curtis évekig rabja volt a kokainnak, és a heroint is többször kipróbálta. Állítólag akkor kapott rá, amikor észrevette, hogy kokain hatása alatt sokkal jobban élvezi az intim együttléteket a nőkkel. Többször elvonón is volt. 

4.  Már haldoklott, amikor botoxinjekciót kért

Csak kevesen tudják róla, de nem sok olyan hiú ember létezett Hollywoodban,mint Tony Curtis! A színész szinte szerelmes volt saját külsejébe és mindent elkövetett azzal, hogy minél tovább fess és jóképű maradjon. Ismerősei szerint annyira nehezen viselte az öregedést, hogy negyvenöt éves kora óta folyamatosan botoxoltotta az arcát, már nagy betegen, a tolókocsiján is begurult plasztikai sebészéhez és kért egy ráncfeltöltést. 

5.  Fogához verte a garast

Noha gazdag volt és megtehette volna, soha nem szórta a pénzt. Sőt! Mindenből az olcsóbbat vette meg, és elvárta, hogy bizonyos dolgokat, ruhákat, autókat ingyen biztosítanak neki a hírneve, a sztársága miatt. Szerette a szép dolgokat, és áhította a luxust, de roppant tudatosan élt, és bankszámláján hatalmas vagyont halmozott fel. 

 

5 durva titok Tony Curtisről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top