Sztárok

Oroszlán Szonja teniszoktatót szeret

Újra szerelmes Oroszlán Szonja. A gyönyörű szőke színésznő kedvesét, T. Zoltánnak hívják, és meglehetősen jóképű úriember.
fotó: Sanoma Archívum / Schumy Csaba
fotó: Sanoma Archívum / Schumy Csaba

Kásás Tamással való szakítása után sokáig nem jelent meg partnerrel az oldalán Oroszlán Szonja. A színésznő talán sokáig nem volt túl a háromszoros olimpiai bajnok vízipólóssal való szakításon, hiszen tavaly egy interjúban maga vallotta be, hogy még elszorul a szíve, ha elmegy egy úszómedence mellett.
Ám Szonja újra révbe ért. Újra tiszta szívből mosolyog és csak úgy ragyog az arca a boldogságtól. Meg is van rá minden oka, hiszen ismét szerelmes! Új kedvesével nyíltan megjelenik különböző társasági eseményeken és a pár el sem engedi egymást, arcukról csak úgy sugárzik a szerelem. A Nők Lapja Café megtudta, hogy a kedvest T. Zoltánnak hívják, teniszoktató és a legnagyobb közösségi portálon nyíltan vállalja, hogy rajongója Szonjának… Úgy tudjuk, az interneten indult a szerelem és nyár óta tart.

Megpróbáltuk megszólaltatni Szonja kedvesét, de nem kívánt nyilatkozni. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top