Sztárok

Az év tévés szenzációja! Újra forgatják a Dallast

1991 óta üresen áll a southforki villa, de ha minden igaz, akkor hamarosan újra élet költözik a Ewing család birtokára, ugyanis az egyik legnépszerűbb tévésorozatból új epizódok készülnek.

Miután véget ért a nagy sikerű sorozat, egy egész estés tévéfilmet még készítettek a Ewing család életéről, majd húsz évre feledésbe merültek az olajmágnások. Azonban néhány producer úgy gondolta, hogy itt az ideje leporolni a régi díszletet, a régi szereplőket, és folytatni a sorozatot. Már javában zajlik a szereplőválogatás. De mivel a sikert nem akarják a véletlenre bízni, az egykori főszereplők közül többeket is sikerült visszacsábítaniuk a produkcióba.

 Az év tévés szenzációja! Újra forgatják a Dallast

 

Így például a 79 éves Larry Hagman (Jockey Ewing) és a 61 éves Patrick Duffy (Bobby Ewing) is boldogan mondott igent a felkérésre. De csatlakozik hozzájuk Linda Gray (Samantha Ewing) is. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a Lucyt alakító Charlene Tilton visszatér-e a csapatba.
A régi szereplők mellett azonban új karakterekkel is találkozhatunk. A Tv.com internetes portál szerint a készülő sorozat leginkább Jockey és Bobby fiának csatározásáról fog szólni. Az előbbi szerepet Kiefer Sutherlandnek, míg az utóbbit Josh Hollowaynek ajánlották fel.

A Dallas világsztárja Magyarországon!
Charlene Tilton, a Dallas Lucyje a múlt héten Magyarországra látogatott, és Fábry Sándor műsorának a vendége volt. A vele készült beszélgetést 2010. október 21-én, csütörtök este láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top