Sztárok

Már félrebeszél a beteg világsztár

Súlyos állapotban van Michael J. Fox. A Parkinson-kórral küzdő színész egy fotózáson vett részt a közelmúltban, ahol félrebeszélt, és alig volt magánál.

Már félrebeszél a beteg világsztárA Vissza a jövőbe sztárja, Michael J. Fox több, mint tíz esztendeje küzd a rettegett Parkinson-kórral. A színésznek fel kellett hagynia hivatásával, 1990-ben visszavonult a filmezéstől, hiszen képtelen volt megjegyezni a szövegét és a mozgásában is problémák adódtak. Azóta kisebb szerepekben feltűnt, de mindössze néhány perc erejéig. Ugyan évek óta várja, hátha megoldást találnak idegrendszeri betegségére az orvosok, a gyógyulás nem jön, jött el számára.

Sőt, állapota az utóbbi hónapokban rohamosan romlott… A sztár a közelmúltban elvállalt egy fotózást, de a kiszivárgott hírek szerint nagyon rossz állapotban volt, folyamatosan félrebeszélt, alig állt a lábán és minden ízében remegett. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top