nlc.hu
Sztárok
Prostibotránytól retteg a magyar sztárvilág

Prostibotránytól retteg a magyar sztárvilág

Botránykönyv megjelentetését tervezi az Alexandra Kiadó október végén. Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyvének főhőse egy ismert magyar modell, aki bizonyos körökben népszerű luxusprostituált is egyben. A modell igaz története a könyv, melyben egymást érik azok a kendőzetlen jelenetek, melyekben a magyar sztárvilág férfi tagjai a szereplők – név nélkül.

Prostibotránytól retteg a magyar sztárvilág„Talán a könyvem hitelességét is növeli egy-két eset. Például amikor híre ment, hogy lesz ez a könyv, egy ismert férfi felhívott és megfenyegetett. Elmondta, hogy ha bármilyen módon azonosítható lesz, beperel. Természetesen nem lehet majd felismerni. Egyébként a könyvben a férfiaknak nincs is nevük. Egyrészt, hogy inkognitóban maradjanak az ismert kliensek, másrészt mert nem jelentettek semmit a főszereplőmnek. Egy másik eset néhány hete történt, amikor interjút készítettem egy magazinba egy ismert férfival. Az interjú után még beszélgettünk, és megemlítettem neki a könyvet. Falfehér lett, leizzadt, lemerevedett, és csak annyit hebegett, hogy de ugye, ő nem szerepel benne? Megnyugtattam, hogy nem. De ebből is gondolom, hogy még sokan vannak, akik bár nincsenek benne semmilyen módon a könyvben – azért benne lehetnének” – nyilatkozta a szerző a Nők Lapja Cafénak adott interjúban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top