Sztárok

Gáspár Laci sógora is énekel a Megasztárban!

Kökény Attila 17 éves kora óta dolgozik. Tehetséges zenész, énekes, mégis csak most, a TV2 tehetségkutatójában figyelt fel rá az ország.

A Megasztár bent maradt versenyzői egy kupacban a nappaliban énekelnek, gitároznak. A társaság középpontja a háromgyerekes apuka, Kökény Attila. Mindenkivel hamar megtalálja a közös hangot, és láthatóan nagyon jól érzi magát ebben a szerepben.

– Nem tudom nem észrevenni, hogy tényleg sokat fogytál a válogató óta.

Köszönöm szépen! Amikor Eszenyi Enikő azt mondta, hogy le kellene faragnom kicsit a pocakomból, eldöntöttem, hogy életmódot váltok. Csak csirkét eszem salátával, hat után már nem kajálok, és igyekszem eljárni futni.

Gratulálok! Megfiatalodtál. Olyan, mintha nem is egy háromszoros apukával beszélgetnék.
Ismét köszönöm, pedig a korom nem változott, csak a súlyom.

Ha már a gyerekeknél tartunk: nem tudtam nem észrevenni, hogy a szobádban van egy „családsarok”, ahol a gyerekeid fényképeit tartod. Nagyon hiányoznak?
Nem hazudok, nagy áldozattal jár ez a verseny. A legkisebb gyermekem nehezen viseli, hogy nem vagyok otthon. De hoztunk egy döntést, és most mindent egy lapra tettünk fel.

Életképek a Megasztár 5 házból.
Életképek a Megasztár-házból
Fotó: press.tv2.hu

Mintha az életed múlna ezen a versenyen. Mi a célod?
Bárzongoristaként dolgozom, ez állandó éjszakázással jár. Alig látom a gyerekeimet. Azt remélem, hogy a Megasztár után is énekelhetek, de már másképp, és több időm lesz a családomra is.

Már érzed az emberek szeretetét?
Igen. Felemelő érzés, amikor integetnek nekem az utcán, vagy egy kedves mosolyt kapok a rajongóktól.

Kökény Attila
Kökény Attila
Fotó: press.tv2.hu

Úgy hallottam, hogy az első élő adás után számtalan rajongói levelet kaptál.
Az egyik közösség portálon 160 levelem érkezett. Egyébként a feleségem és a gyerekek kezelik ezeket a dolgokat, amíg én bent vagyok.  

Kivel énekelnél szívesen duettet a régi megasztárok közül?
Három emberrel: Tóth Verával, Caramellel és Gáspár Lacival. Lacival már régóta ismerjük egymást, én zenéltem néhány éve a kislánya születésnapján Balassagyarmaton.

Ezek szerint jó barátok vagytok?
– Sőt, szegről-végről rokonok vagyunk. Az ő felesége, Reni, és az én feleségem testvérének a felesége unokatesók.

Kicsit bonyolult.
Mi úgy mondjuk, sógorok vagyunk.

A bulvársajtó egy ideig csámcsogott azon, hogy a hiteleidről beszéltél. Pedig azt gondolom, csak azt akartad mondani, hogy ugyanolyan problémáid vannak, mint a többi embernek.
Nézd, én nem akarok mást, csak annyit, hogy normálisan nevelhessem fel a gyerekeimet. 17 éves korom óta dolgozom, lehet, hogy zenélek, de ez is munka! Én nem akarok sokat, csak azt, ami normális!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top