Sztárok

Kolbászt árul Erdélyi Mónika?

A Bors és a Napi Ász információ szerint nagyon nehéz helyzetbe került Erdélyi Mónika, miután az RTL Klub a napokban megvált tőle. Az egykori műsorvezető ugyan évekig több lábon állt, de - ha igazak a hírek - vállalkozásai nem váltották be a hozzá fűzött reményeket.

Fitneszterme, esküvői ruhaszalonja és szépségszalonja volt Erdélyi Mónikának. A műsorvezetőnő az elmúlt esztendőkben számos fórumon elmondta, hogy nem aggódik kislányai és saját jövője miatt, hiszen – ahogyan könyvében is fogalmazott – mindig van egy B terve, vagyis több lábon áll. Ám úgy tűnik, 2010 tényleg nem az ő éve volt, ugyanis nem csak az RTL Klubnál szánt meg az állása, hanem eladta fitnesztermét, és szépségszalonját is, mert egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, valamint esküvői ruha szalonja helyett élelmiszerboltot nyitott, a Bors szerint olykor maga is beáll a kolbászospult mögé…

 

Kolbászt árul Erdélyi Mónika?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top