Sztárok

Férje összeverte a világsztárt

Újabb mocskos részletek derültek ki Christina Aguilera magánéletéről. A popsztár az amerikai lapok szerint azért válik férjétől mert a férfi összeverte, és Aguilera állítólag a nőkhöz vonzódik...

Szenzációs, szinte hihetetlen részleteket közölt Christina Aguilera magánéletéről a The Sun című napilap és a Férje összeverte a világsztártRadaronline amerikai hírportál. Az énekesnő ma beadta hivatalosan is a válási papírokat, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik.

A The Sun szerint Aguilera azért válik mert férje többször rajtakapta, hogy nőkkel csalja. A lap szerint a sztár az utóbbi hetekben érzelmileg és testileg is közel került a leszbikus Samatha Ronsonhoz, Lindsay Lohan exéhez. A Radaronline szerint Christina és férje a szakítás előtt nem sokkal a szakítás előtt úgy összevesztek, hogy a producer, Jordan Bratman véresre verte feleségét. Aguilerát szemtanúk szerint a Los Angeles-i Cedars Sinai kórházban látták el, szájából ömlött a vér és fel volt dagadva az arca…

– Borzalmas látványt nyújtott. Vérzett, alig állt a lábán és láthatóan veréstől szerzett sebei voltak – mondta el névtelenül a kórház dolgozója a Radaronline-nak. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top