Sztárok

Elvitték Bochkor Gábor luxusautóját

Bochkor Gábor megvált pár éves, gyönyörű állapotban lévő luxusautójától. Igaz, önszántából tette mindezt, hiszen egy nyereményjátékban sorsolják majd ki a rádiós fenegyerek egykori vasparipáját.

Elvitték Bochkor Gábor luxusautójátHa valaki szeretne Bochkor Gábor gyönyörű luxusautójában ülni, most megteheti! A rádiós ugyanis egy nemzetközi kávémárka arca lett, és a kampány egyik része, hogy kisorsolják a sztár luxusjárgányát, amit a cég megvett Bocsitól.

– Én azt vallom, hogy szívesen szerepelek reklámban, ha annak az üzenetével tudok azonosulni. Most az egyik kávés céggel kötöttem szerződést, aminek keretein belül az én autómat megnyerhetik, kisorolják. Megveszik tőlem a kocsit, és én ehhez az arcomat adom. A kávé rendben van, mert az az ébredéssel is valamilyen szinten összefügg. Kitaláltak egy szlogent: „Minőségben nem ismerek kompromisszumot”. És ez nagyon illik rám – mondta el Bochkor. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top