Sztárok

Gyermeket tervez az RTL Klub sztárja

Fájdalmas szakításon van túl Lóránt Kriszta, a Barátok Közt bájos pszichológusa. A csinos színésznő sokáig nem tudta feldolgozni, hogy egyedül maradt, de ma már nevetni is képes, sőt gyereket tervez -egyedül.

Kirúgták az RTL Klub sztárjátLóránt Krisztát eleinte sokkolta, hogy szakított nagy szerelmével. Ám a Barátok Közt sztárja felállt a padlóról, és ma már mosolyogni is képes. Sőt, elhatározta: örökbe fogad egy kisbabát, függetlenül attól, hogy jelenleg nincs állandó kapcsolata.

– Könnyen bedőlök egy „jó előadásnak”. Egy számomra karizmatikusnak tartott személynek képes vagyok, vagy inkább voltam elhinni minden szavát. Most eljött a változás ideje. Elhatároztam, hogy mostantól nem hagyom magam a saját érzelmeimtől befolyásolni. Muszáj lesz ésszel is kontrollálni a választásaimat, mert nem szeretnék még egyszer úgy járni mint ahogy egyszer jártam már – nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top