Sztárok

Világsztárok privát fotói keringenek az interneten

A legtöbb híresség ötvenszer is átgondolja, hogy kinek adjon interjút, és mit válaszoljon egy-egy kérdésre, valamint kínosan ügyel arra, hogy milyen fotó készül róla. De akadnak olyan celebek, akik a Twitterre vagy a Facebookra töltik fel a családi fotóalbumot.

Miley Cyrus
Kávéfüggő

A Hannah Montana sztárja 17 éves, de állandóan valamilyen kávét iszik a forgatások szünetében vagy a fellépések előtt. Miley nagy Starbucks-rajongó, lassan már a cég reklámarca is lehetne, mivel hetente tölt fel olyan fotót, amelyen a cég kávéját kortyolgatja.

Nézz bele a sztárok otthoni fotóalbumába!

 

Zimány Linda
Tinibálvány

Na kire találtunk rá a Twitteren a magyar hírességek közül? Bizony-bizony, Zimány Lindára. A magyar modellt sok kis tinirajongója követi a világhálón, és kommentálják a híresség minden lépését. Linda pedig szívesen tölt fel magáról ugyanolyan fotókat, mint a világsztár Miley Cyrus. Persze feltételezzük a legjobbat, vagyis hogy ez nem utánzás, csupán egy hullámhosszon van a két celeb.

Nézz bele a sztárok otthoni fotóalbumába!


Lady Gaga
Tündérkirálylány

A november 7-én Budapesten koncertező énekesnő többségében rajongóival közös képet tölt fel a Twitter-oldalára. Azonban az egyik koncertje előtt a sminkasztalnál készített egy „tündéri” fotót magáról, ezzel köszönte meg rajongóinak, hogy egy díjátadón tucatnyi kategóriában szavazták meg győztesnek.

Nézz bele a sztárok otthoni fotóalbumába!

Demi Moore
A Twitter-királynő

Az öregedő színésznő és ifjú férje, Ashton Kutcher szó szerint Twitter-függők. Félóránként írnak valamilyen bejegyzést az oldalra, és naponta egy családi fotót is feltöltenek. Demi előszeretettel mutogatja magát falatnyi bikiniben vagy bugyiban az interneten.

Nézz bele a sztárok otthoni fotóalbumába!


Jonas Brothers
A szurkolók

A Jonas testvérek a turnébuszukba engedtek bepillantást Twitter-oldalukon. A három fivér nagy sportrajongó, és a fellépések előtt mindig valamilyen meccset néznek a tévében. Egy ilyen „szurkolást” örökítettek meg, és feltöltötték a fotót a netre, a rajongók legnagyobb örömére.

Nézz bele a sztárok otthoni fotóalbumába!

 

Steiner Kristóf
A legaktívabb magyar „csiripelő”

A jelenleg Londonban élő magyar híresség hatalmas internetes rajongótáborral büszkélkedhet. Minden fontos eseményről beszámol a Twitteren. Így láthatták kis követői, ahogyan találkozik Sarah Jessica Parkerrel a londoni divathéten. De bepillantást nyerhettek Kristóf jelenlegi szobájába is, mi több, még a címét is megadta a világhálón, hátha valaki meg akarná látogatni.

Nézz bele a sztárok otthoni fotóalbumába!

Lindsay Lohan
A szánalmas

Ha már filmekben nem szerepel, és még egy sorozatba sem tudja bekönyörögni magát, akkor két börtönlátogatás között Lohan a netre töltögeti szexisnek vélt fotóját. Inkább szánalmas, mintsem jópofa.

Nézz bele a sztárok otthoni fotóalbumába!

 

Majoros „Majka” Péter
Így lazít két forgatás között

Az álszentek meg is botránkozhatnának ezen a fotón, mi azonban jót nevetünk rajta. Végre egy híresség, aki tényleg bepillantást enged a kulisszák mögé. Majkáról az Ezek megőrültek című TV2-s produkció forgatási szünetében készült ez a fotó. Úgy tűnik, a műsorvezetőt is alaposan próbára tette a műsor, nem csak a játékosokat.

Világsztárok privát fotói keringnek az interneten
 
Fotók: Facebook.com, Twitter.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top