Sztárok

Féltve őrzött sztártitkok

Vasárnap esténként 21 órakor látható az Esti sztori, a Story TV műsorán, ahol ismert emberek vallanak olykor életük legnehezebb, legsötétebb, legboldogtalanabb és legcsodálatosabb időszakáról. A házigazdának, Ómolnár Miklósnak már számos híresség kiöntötte a lelkét. Megdöbbentő sztárvallomásokat találtunk.

Megviselte a betegség, de hitt a talpra állásban

Bajor Imre, tavasszal volt a műsor vendége. Akkor úgy tűnt, jól van, a hirtelen rosszullét után boldogan ment vissza a Heti Hetesbe és a színházba. „Ötvenéves koromig semmi bajom nem volt. Benne van a pakliban, hogy a Jóisten egyszer csak azt mondja, pihenj egy kicsit. Az egy különös csavar, hogy ez az életem egyik legfontosabb bemutatója előtt négy nappal történt. Borzasztó rosszkor jött.” – nyilatkozta akkor a színész. A sors kegyetlen játéka, hogy pár hónappal később a kiváló színész ismét megbetegedett és elveszítette televíziós munkáját is.

Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor

Biztonságra vágyik, mint minden nő

Erős asszony Erdélyi Mónika. Azt mutatja, megállja a helyét és gondoskodni tud két kislányáról. Ez így is van, de azt már ő is belátta, hogy sokkal boldogabb lenne egy társsal az oldalán. „Nem szeretek egyedül lenni. Biztonságosabb érzés, ha van egy társunk, a világ úgy kerek, ha a férfi és a nő együtt vállalja a terheket” – mesélte Mónika Ómolnár Miklósnak.

Fotó: Sanoma Archív/Gálos Samu Mihály
Fotó: Sanoma Archív/Gálos Samu Mihály

Kibékült a két ellenség

Amikor még Havas Henrikkel közösen vezette az Esti sztorit Ómolnár Miklós, vendégük volt Árpa Attila is. Ez azért is különleges, mert a fiatal Árpa annak idején kirúgta a Heti hetesből Havas Henriket, mivel feltűnt a konkurens csatorna képernyőjén. Mindenki nagy csatát várt a stúdióban, azonban a Tanár úr meglepő gesztust tett fiatal kollégájának. „Az ötéves unokámmal gyakran játszunk az egyik játszótéren. Gyere ki te is a kislányoddal, és majd eldumálunk, úgyis egy környéken lakunk” – mondta Havas Árpának, aki szívesen elfogadta a meghívást.

Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma Archív/Németh Gabriella
Fotó: Sanoma Archív/Németh Gabriella

Életének legsötétebb időszakáról beszélt az X-Faktor mentora

Két hete volt az Esti sztori vendége Keresztes Ildikó, aki életének drámai eseményéről mesélt. „Szerencsére már túl vagyok rajta, de csak orvosi segítséggel és gyógyszerekkel sikerült kilábalnom a depresszióból. De soha nem felejtem el, min mentem keresztül. Volt olyan, hogy még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben. Nem volt életkedvem, nem éreztem ízeket, nem láttam színeket, és minden kilátástalannak tűnt. Nem tudtam dolgozni, a színpadon is pánikoltam. A férjemen kívül senki sem értett meg! Mindenki azt kérdezte: mi bajod van, hiszen mindened megvan” – mesélte Ildikó.

Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Fotó: Sanoma Archív/Rozmanitz Gábor
Az eheti Esti sztori vendégei: az X-Faktor két kiesője Domokos Fanni és Mimi, az vörösiszap katasztrófa károsultjainak ügyvédje Dr. Magyar György  és Kalamár Tamás a Barátok közt sorozat producere.
Esti sztori vasárnap este 21:00-tól a Story tv műsorán.

Féltve őrzött sztár titkok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top