Sztárok

Moszkvics és Seila nyerte a Miss Universitas 2010 szépségversenyt

Sefcsik Seilát választották meg a Miss Universitas 2010 szépségkirálynőjévé október 27-én, a tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján (MÜTF) egyetemisták és főiskolások számára szervezett országos versenyén. A hölgy a Budapesti Gazdasági Főiskola reklámszervező szakmenedzser szakos hallgatója, a versenyen a "nő és a karrier" társadalmi problémájának arca volt. Első udvarhölgye a Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló Nagy Rita, második udvarhölgye pedig a MÜTF-ön tanuló Kovács Katalin lett.

Reklámszervező hölgy és egy retro Moszkvics nyerte a Miss Universitas 2010 szépségversenyt

 

Idén 150 fiatal hölgy közül két forduló során választották ki a döntőbe került 8 legszebbet, akik a MÜTF-ön a koronáért szállhattak versenybe. A szépség és a színpadi mozgás mellett a zsűri döntését IQ-teszt és a lányok érvelési technikája is befolyásolta. Az okos hölgyek egy-egy fontos ügy arcaként beszéltek a világot érintő problémákról, mint például a család- és gyermekvédelem, a sportos életmód, olvasás, egészséges táplálkozás, a nő és a karrier kapcsolata, valamint idén először a közlekedésbiztonság. A tét nagy volt, Sefcsik Seila királynőként Szöulban képviselheti hazánkat a 23. World Miss University-n idén decemberben. A királynő biztonságáról a világversenyen a pba.hu a Biztosítók Áruháza gondoskodik.

Reklámszervező hölgy és egy retro Moszkvics nyerte a Miss Universitas 2010 szépségversenyt

 

Társadalmi célú üzenetekkel nemcsak a hölgyek készültek, hanem a pba.hu a Biztosítók Áruháza is, akik az esemény alatt kiállított K, G, F, B rendszámú kisautókkal neveztek, felhívva a közönség figyelmét a felelősségbiztosítás kiválasztásának jelentőségére. Magyarország második legnagyobb biztosítási alkusz cége fontosnak tartja, hogy a közlekedésbiztonság, felelősségteljes közlekedés is bekerüljön azok közé társadalmi problémák közé, amelyekre az ilyen események igyekeznek ráirányítani a figyelmet.

A MÜTF aulájában kiállított négy kisautó közül B rendszámú, retro Moszkvics hódította meg leginkább a közönséget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top