Sztárok

Meztelenül a Jóban Rosszban sztárja-fotó

Tallós Rita naptárban vetkőzik! A Jóban Rosszban bombázó szőkeségét a férfimagazinok is megkeresték. Fotóit látva, nem is csoda...

Meztelenül a Jóban Rosszban sztárja-fotó Tallós Rita egy szexi naptárban dobja le a ruháit, s a Bors a napokban megszellőztette, hogy az egyik róla készült képet ellopták tőle.

– Pár napja betörtek hozzám, az ablakon keresztül jöttek be. Siethettek a betörők, hiszen felkapták azt az értéket, amit találtak, köztük a laptopomat, amin a fotóimat is tároltam. A szóban forgó aktképet egy naptárhoz készítette rólam Marjai Judit. A naptárban negyven feletti hírességek – énekesnők, modellek, tévésztárok – vetkőznek le a jó ügy érdekében: a mellrák elleni küzdelemre szeretnénk felhívni a figyelmet az ízléses, művészi aktfotókkal. Éppen ezért a képek mindegyikén fókuszban van a női mell – mesélte a művésznő, aki bomba formában van az aktképen, akit a cikk óta már számos férfimagazin megkeresett, hogy dobja a le a ruháit.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top