Sztárok

Újabb sztár távozik a TV2-től?

Kisbabát vár a Jóban Rosszban sorozat sztárja, Végh Judit. A színésznő babonából még a kollégái előtt is titkolta az örömhírt.

Újabb sztár távozik a TV2-től?Nyár eleje óta tudja, hogy kisbabája lesz, de az első három hónapban csak a családjával osztotta meg az örömhírt. Azonban ahogy gömbölyödött a színésznő, úgy jöttek rá szépen sorban a sorozat szereplői, hogy Judit anyuka lesz. „Az egész stáb jól fogadta a hírt, mérhetetlenül boldog vagyok, hogy ilyen klassz emberek mellett dolgozhatok. Sok tanácsot kapok, és volt olyan kollégám is, aki terhesfehérneművel lepett meg” – mesélte a boldog kismama. Judit egyelőre takargatja pocakját a kamera előtt. Az azonban nagy kérdés, hogy szülési szabadsága idejére kiírják-e a sorozatból, és ha igen, mikor tér vissza a képernyőre. Nem ő az első kismama a TV2 napi sorozatában, korábban Fridel Fruzsina távozott a képernyőről, miután megszületett kisbabája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top