Sztárok

Egymillióért alázzák a TV2 sztárját

Úgy tűnik, van az a pénz, amiért valakinek megéri hülyét csinálnia saját magából. A Blikk információi szerint Ganxsta Zolee egymilliót, Szabó Zsófi pedig ötszázezret kapott, hogy megalázó helyzetbe hozza saját magát az Ezek megőrültek című műsorban.

Nagy vihart kavart a TV2 Ezek megőrültek című műsora, de hiába fanyalognak annyian, a műsor nagy siker, rengetegen nézik. Ráadásul a csatorna soha nem mondta azt, hogy ez egy komoly irodalmi műsor, felhőtlen szórakozást, sok nevetést és a fárasztó munka utáni „agyhalált” ígért sztárokkal. És azt meg is kapjuk töményen.

Sokakban persze felmerült, hogy a hírességek vajon miért vállalták be ezt a műsort, hiszen kifejezetten kínos helyzetbe hozzák saját magukat. A szereplésen túl a Blikk szerint a pénz volt a motiváló erő, hiszen Ganxsta Zolee például egymilliót, Szabó Zsófi pedig felet kapott.

Ahogyan egy nagy klasszikus, Prokopp Dóra mondta, van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik. Vagy mint ebben az esetben: megéri hülyét csinálnia saját magából… 

 

Egymillióért alázzák a TV sztárját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top