Sztárok

“Attila, fogsz te még sírni Berni miatt!”

A barátokat, a családtagokat és persze a rajongókat is megdöbbentette Magyar Attila és Gregor Bernadett szerelme. Mindketten kiléptek a házasságukból, hogy egymáséi lehessenek. Eközben az elhagyott férj, István, és a magára maradt feleség, Mónika, visszavárják egykori társaikat. A Nők Lapja Café olvasói sem rejtették véka alá véleményüket a történtekről.

Lépj tovább, Mónika!
Milyen dolog már az: „Hogy várjál rám, csak elmegyek egy kicsit szórakozni a »szomszédasszonyhoz«, de azért szeretlek még mindig!?” Remélem, Nyuszómuszó párja is észhez tér, és nem várja meg, míg Mr. Rabit kiszórakozza magát! (Mónika)

Berni nem tehet semmiről
Összességét tekintve egy nagyon jó nő a férfiak körében Bernadett, szép a szeme, az arca, az alakja, de nyilván ízlések és pofonok! Ráadásul szerintem kiváló színművész, volt szerencsém őt látni néhány színdarabban. Ez szerintem máris több, mint elegendő, hibái mindenkinek vannak és lesznek is. Valóban mindegyikünk cipeli a maga terheit! (Andrea)

Nyuszómuszó, menj haza a feleségedhez!
Annyi egyedülálló pasi van! Miért kell tönkretenni mások boldogságát? Különben is Gregor Bernadett nem az a típusú nő, aki élete végéig kitart egy pasi mellett. Nyuszómuszó, menj vissza a feleségedhez, biztos megbocsájt, ezt a könnyűvérű nőt pedig pipáld ki, hogy megvolt. És szeresd a nejed, és hordozd a tenyereden! (Andrea)

Attila, fogsz te még sírni Berni miatt!
Bernike hamar megunja majd Attilát, nem sokáig húzza egy pasi mellett! Amíg új az „aktuális” játékszere, addig érdekes. Nem először csinálja, és borítékolom, hogy nem is utoljára. A pasik idióták, ez a nő tényleg egy bombázó, de rideg és felszínes! Nyuszómuszó, fogsz te még sírni, ahol senki sem lát! (Csilla)

Senki se ítélkezhet!
Szerintem az ő dolguk. Az vesse az első követ… Nem szeretek ítélkezni, azt csinálnak a saját életükkel, amit akarnak, nem ránk tartozik. Mint ahogy az enyém sem a barátaimra, sem az ellenségeimre.
(Annamária)

Nem is szerette a feleségét, ha ezt tette…
Nem is szerette igazán a feleségét, ha képes volt ezt tenni vele. Ha pedig nincs szeretet, akkor jobb is, ha szétválnak! Minek hitegetnék egymást? Annak van értelme, ha két ember hazugságban él csak azért, mert nem illik elválni? Máris több, mint elegendő, hibái mindenkinek vannak és lesznek is. Valóban mindegyikünk cipeli a maga keresztjét! (Ibolya)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top