Sztárok

Így választanak szállodát a sztárok

Eláruljuk, hogy mit tartanak szem előtt azok, akik számára fontos a tökéletesség! Ebben érdemes utánozni a sztárokat!

Így választanak szállodát a sztárokEgyediség

A sztárok mindig olyan szállodát keresnek, amelyik valamiben kitűnik a többi úti cél közül. Pont olyat, mint Európa legjobb spa-ja, a Spirit Hotel Sárváron – egyedi építészeti megoldásokkal, csodálatos szobákkal, melyek közt nincs két egyforma, kizárólag kényelemben és a kifinomult dizájnban hasonlítanak egymásra. A feszes időbeosztás és a távolság sem akadály: helikopter is leszállhat a hotel előtt.

Bámulatos kiszolgálás

A sztárok jól tudják, hogy az nem elég, ha egy szálloda ötcsillagos. Az a lényeg, hogy kitűnő szakemberek gondoskodjanak a vendégek kényelméről. A Spirit attól több, mint egy luxushotel, hogy még a vendégek gondolatait is igyekeznek kitalálni, hogy valóban otthon érezhesse magát mindenki náluk.

 

Kényelem

Joggal feltételezzük, hogy egy sztár otthonában minden kényelem megtalálható. Érthető hát, ha a pihenésre kiszemelt szállodától is ugyanezt várják el. A Spirit nagy odafigyeléssel kialakított szobái egyszerűen lenyűgözőek. Akinek nem elég a hagyományos, kényelmes franciaágy, választhat keleti hangulatú körágyat is, de az sem gond, ha saját pezsgőfürdőre vágyik. Akinek ez sem elég, az a számtalan lakosztály közül akár az elnökit is lefoglalhatja.

 

Így választanak szállodát a sztárok


Ötcsillagos harmónia

Az állandó reflektorfényben élők számára fontos a tökéletes a kikapcsolódás, amikor a pihenés végén testben és lélekben is megújulva térhetnek vissza a pörgős mindennapokba. A Spiritben a gyógyvíz, a csodás wellnessoázis, az autentikus hamam élménye, a különleges szaunaszeánszok és a testkezelő rituálék gondoskodnak a tökéletes feltöltődésről.

 

Így választanak szállodát a sztárok
 
 
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top