Sztárok

Ötcsillagos ajándék

A szeretetedet és a tiszteletedet nem csak tárgyakkal fejezheted ki, igazi boldogságot okozhatsz a meglepetésként nyújtott élménydús pillanatokkal is.

Ötcsillagos ajándékNincs annál jobb érzés, mint látni, hogy szeretteid arcára őszinte örömöt varázsol az általad átnyújtott meglepetés! Igazán különlegességet keresel? Egy szabadon beváltható ajándékutalvány Európa legjobb spa-jába, a sárvári Spirit Hotelbe maga a tökéletes ajándék. Feledhetetlen élményt okozhatsz a szeretteidnek, de akár magatokat is meglepheted vele, ez biztosan tetszik majd a párodnak is!

Kényeztetés mesterfokon

Saját gyógyvíz, feszített víztükrű úszómedence, élményfürdő, kül- és beltéri medencék sokasága, exkluzív szaunavilág – a Spirit oázisa egyszerűen lenyűgöző. Egy Spa ajándékutalvánnyal nem csak ezt nyújthatod át, feledhetetlen kiszolgálást és kényelmet is adsz mellé. A lehetőséget arra, hogy szeretteid elfeledkezzenek a hétköznapok megannyi nehézségéről.

 

Romantikus pillanatok

Sejtelmes, lágy fények,  jótékony gőz, egy olívás-habos tisztító masszázs, pihenés a baldachinos ágyakon almateát kortyolva – nem véletlen, hogy az ősi török hamam szertartás ma is kimagasló helyen szerepel a spa-kezelések rangsorában. A „Spirit romantika” ajándékutalványt átnyújtva nemcsak ezzel a csodás páros rituáléval ajándékozod meg a szeretteidet. A szobájukba bekészített édes meglepetés, a gyöngyöző jéghideg pezsgő, no és a varázslatos körágy gondoskodik a meghitt, romantikus pillanatokról.

 

Ötcsillagos ajándék


Tökéletes harmónia

Szakértő kezek érintése, autentikus mozdulatsorok, organikus hatóanyagok – ettől válik egy masszázs valódi rituálévá. No meg a minden igényt kielégítő kezelőhelyiségek atmoszférájától, a mindenre kiterjedő figyelmességtől és a kimagasló szakértelem nyújtotta biztonságtól. A Spiritben minden adott, hogy megtapasztaljuk a testi-lelki összhangot. Amikor „Spirit harmónia” ajándékutalvánnyal okozol meglepetést, egyben lehetőséget is adsz, hogy a megajándékozott – akár férfi, akár hölgy az illető – két tucat lehetőség közül válassza ki azt az arc- vagy testkezelő rituálét, mely számára a tökéletes harmóniát biztosítja.

 Látogass el honlapunkra! >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top