Sztárok

Újra összeáll a Roxette! Budapesten is fellépnek

A Take That után újabb banda tér vissza, mégpedig a Roxette. A svéd együttes 2011. június 1-jén Budapesten is fellép!

Újra összeáll a Roxette! Budapesten is fellépnek2001 után a csapat két tagja, Per és Marie egy ideig külön utakon folytatták. 2009 tavaszán Per európai turnéra indult, ahol saját szólószámait és a legnagyobb Roxette-sikereket adta elő. A rajongók legnagyobb örömére Marie Amszterdamban két szám erejéig színpadra lépett Per koncertjén. Nem sokkal ezután a rajongók álma valóra vált, a Roxette bejelentette, hogy folytatják  és Night Of The Proms turnéval 42 koncertet adnak Európában.
Az óriási siker arra sarkallja a csapatot, hogy elkezdjenek dolgozni egy új albumon is. Marie súlyos betegségéből, az agydaganata utáni gyógyulást várva a csapat az elmúlt időszakban a visszatérést készítette elő, amely 2011-ben egy új album formájában és egy világ körüli turnéval veszi kezdetét. A napokban bejelentették a turné állomásait, amelyek között sokak örömére Budapest is megtalálható! A júniusi koncertre november 19-én, pénteken 10 órától lehet jegyeket vásárolni a Ticketpro országos hálózatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top