Sztárok

Hoppá! Távozik a TV2 egyik meghatározó arca!

Szerződést bontott Vágó István és a TV2. Pedig sokan azt hitték, a rutinos műsorvezető lesz a házigazdája a hamarosan induló 40 milliós játszma című vetélkedőnek, ehelyett azonban új munka után kell nézni Vágónak.

Hoppá! Távozik a TV2 egyik meghatározó arca!Közel két év után távozik a TV2-től Vágó István, ugyanis szerződést bontott a műsorvezetőt képviselő produkciós iroda és a csatorna. Vágó István 2009 nyarán csatlakozott másodízben a TV2-höz, ahol a Párbaj című vetélkedőben láthatták a nézők. Kiss Péter programigazgató a csatorna jövőbeni műsorpolitikájával indokolta a döntést. „Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a TV2 műsor terveiben nem szerepel olyan formátum, mely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkciónk kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván” – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.
Máris elindult a találgatás, hogy a napokban induló élő vetélkedőnek mégis ki lehet a házigazdája. Esélyesnek tartják Kovács Áront, aki nagy sikert ért el az Áll az alkuval, de elődjét is, Gundel Takács Gábort, ám ő jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik. De pletykálnak Sváby András visszatéréséről is, aki évekig volt a Napló műsorvezetője. Ha hinni lehet a pletykáknak, mindenképpen egy fiatal műsorvezetővel találkozhatnak majd a nézők az új vetélkedőben. 

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top