Sztárok

Vége Vágó István karrierjének?

Való igaz, nincs most irigyelt helyzetben Vágó István. Hiszen a TV2 szerződést bontott vele, és nagy valószínűséggel nem számítanak a munkájára az RTL Klubnál sem, ahonnan nem éppen barátként távozott annak idején.

Vége Vágó István karrierjének? Az RTL Klubnál hosszú évekig a csúcson volt, kvízműsora, a Legyen Ön is milliomos vezette a nézettségi versenyt, de aztán történt valami; a műsor elfáradt, főnökei szerint Vágó is… Az RTL Klubnál nem adtak neki több lehetőséget, pedig Vágó folyamatosan kilincselt műsorötletekkel főnökeinél. Aztán nagy hangzavar közepette átment a TV2-höz, ahol műsort ígértek neki és azt, visszakapja régi, megkopott fényét. Ám a dicső visszatérés elmaradt, Vágó a TV2-n halovány nézettséget produkált csupán.

Tegnap bombaként robbant a hír: megvált tőle a TV2. De vajon most mi lesz Vágóval, aki mostanában leginkább azzal hallat magáról, hogy kollégáit szapulja egy könyvben? Az RTL Klubnál nagy valószínűséggel nem kap műsort, és állítólag a közszolgálati tévénél sem számítanak a munkájára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top