Sztárok

Megszólal Damu volt kedvese! A színész 30 napig még rács mögött lesz

Damu Rolandot szombaton délután bilincsben vitték a tárgyalóterembe. A Jóban Rosszban kirúgott sztárja 30 napig még biztos rács mögött lesz.

A színészt volt kedvese jelentette fel nemi erőszak és testi sértés vádjával. Damut csütörtökön kihallgatták és 72 órát töltött a fogdában, ma pedig a bíróság elrendelte, hogy 30 napig előzetesbe kerüljön. A Blikknek Damu annyit mondott: ártatlan, hazugságvizsgálatot kér, és szerinte egy bosszú áldozata. Ügyvédje azonnal fellebbezett a bíróság döntése ellen.
Eközben lapértesülések szerint a volt kedves arra kérte Nagy Tamást, a Jóban Rosszban producerét, hogy vegye vissza Rolandot a sorozatba. Sokan azonnal találgatni kezdtek, vajon miért kérte ezt Timi, ha egyszer feljelentette volt vőlegényét. Sokat sejtet az, amit a lány mondott munkatársunknak. „Nagyon rosszul vagyok, fáj a hátam. Hiszem és tudom, hogy a rendőrség majd teszi a dolgát…” – mondta az Nők Lapja Cafénak Tímea. Ebből arra lehet következtetni, hogy – ellentétben azzal, amit Damu gondol – Timi nem akarja őt tönkretenni – hiszen a sorozat producerével is beszélt –, nem akarja őt szakmailag lehetetlen helyzetbe hozni, csak egyet akar: bebizonyítani állítólagos igazát.
A fiatal lányt most szüleihez menekítették vidékre, idegileg nagyon megviselték az elmúlt hónapok eseményei.

Megszólal Damu volt kedvese! A színész 30 napig még rács mögött lesz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top