Sztárok

Stohl: “Tudom, hogy hatalmas botrány lesz”

Hatalmas meglepetést szerzett a nézőknek Stohl András, amikor műsorvezetőként tűnt fel a Való Világ 4 első élő adásában.

Álló tapssal és ovációval fogadták a nézők Stohl Andrást, aki meglepetésszerűen feltűnt a Való Világ 4 első élő adásában. Az előzetes hírekkel ellentétben ugyanis Liluval együtt lesznek Sebestyén Balázs műsorvezetőtársai. A színész nem fél a fogadtatástól, azt reméli, hogy akik szerették, azok most is szeretni fogják. „Tudom, hogy hatalmas botrány lesz, de nem fogok szemlesütve színpadra állni. Itt állok az emberek előtt, tépjenek szét, ha akarnak. Megbántam, amit tettem, de remélem, hogy akik eddig szerettek, most sem fordulnak majd el tőlem” – mondta. András egyébként a Nemzeti Színház több darabjában is játszik, és a Centrál színpadán a Jó zsaru, rossz zsaruban is a világot jelentő deszkákra áll. Az eddigi kritikák szerint bámulatos alakítással. 

Stohl tudja, hogy botrány lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top