Sztárok

Exkluzív Jonas Brothers-interjú! Jövőre Magyarországra jönnek?

Három év alatt feje tetejére állt a világ a Jonas Brothers testvéreivel. Nick, Joe és Kevin világhírnévre tettek szert. Telt házas koncerteket adnak, saját tévéműsoruk van és Grammy-díjjal is büszkélkedhetnek. Most pedig exkluzív interjút adtak a Nők Lapja Café fiatal olvasóinak. Kiderül, hogy végre a magyar rajongók is találkozhatnak-e a fiúkkal…

A Jonas Brothersnek hatalmas, sikoltozó hölgy rajongótábora van. Érzitek, hogy micsoda befolyással vagytok a fiatalabb generációra?
JOE JONAS: Szeretjük azt, amit csinálunk, és igazán jólesik az az elismerés, amit ezért kapunk. Az is szuper, hogy ilyen sok rajongónk van. Minden rajongónkat szeretjük, de nem úgy tekintünk erre az egészre, és nem is gondoljuk azt, hogy rajongók kicsiny nemzetét vezetnénk. Csak próbálunk önmagunk lenni, és élvezni azt, amit csinálunk.
NICK JONAS: Tudod mi van? Elképesztő még belegondolni is, milyen messzire jutottunk. Pár éve, amikor felléptünk a hálaadásnapi parádén, még csak 50-60 rajongónk jött el megnézni minket. Most egy hasonló eseményen már 15-20 ezer ember van! Ez őrületes és elképesztő!

Hatalmas rajongótáboruk van
Hatalmas rajongótáboruk van


Milyen extrákkal jár a hírnév?

JOE JONAS: Volt szerencsénk együtt dolgozni néhány egészen zseniális emberrel, és olyan zenei hősökkel duetteztünk már színpadon, mint Stevie Wonder. Ezek a különleges alkalmak a legjobbak.
KEVIN JONAS: A Grammy-díjátadón például találkoztam Dave Grohllal (Nirvana, Foo Fighters), és együtt lógtunk a coldplay-es srácokkal is. Hihetetlen élmény volt!
NICK JONAS: Jól emlékszem arra a napra! Ültünk egy szobában, ahol láttuk Prince-t, majd Paul McCartney sétált el előttünk. Mi meg csak hüledeztünk: „Mit keresünk mi itt?”

Mekkora teher az, hogy önmagatok maradjatok, miközben egyfajta példakép is vagytok a fiatalabb generáció számára?
NICK JONAS: Ez nekünk nem teher. Jó és igen erkölcsös családban nevelkedtünk, és ez fontos nekünk. Igyekszünk annyira jó fiúk lenni, amennyire csak tudunk, hogy anyu büszke legyen ránk.
KEVIN JONAS: Nagyszerű családunk van, támogatnak minket, és segítenek, hogy továbbra is két lábbal álljunk a földön, és ne szálljunk el. Nem vagyunk tökéletesek, de fontos, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz.

Számos zenei albumotok mellett a Disney-csatornán saját sorozatok van a Jonas és a Jonas Los Angelesben. Mekkora kihívást jelent nektek a színészet?

KEVIN JONAS: A színészet más, mint színpadon zenészként fellépni. Teljesen más volt az is, ahogy megtanultunk játszani, és ez sokkal több erőfeszítést igényelt tőlünk, mert ahhoz hozzá voltunk szokva, hogy színpadon zenéljünk, de ahhoz nem, hogy kamerák előtt szerepeljünk.

Kevin, Joe és Nick
Kevin, Joe és Nick

JOE JONAS: Most már sokkal gyakorlottabbak vagyunk a kamerák előtt, ezért aztán egy kicsit lazábbak is vagyunk, de még ma is minden nap tanulunk valamit.

Ki a kedvenc színészetek?
JOE JONAS: Nagy Daniel Craig-rajongók vagyunk. Ő félelmetesen jó.
KEVIN JONAS: Sokféle filmet szeretünk, de Daniel Craig a csúcs.

Az év nagy részét forgatással és előadásokkal töltitek. Hogy sikerül mindig ilyen jól boldogulnotok?
JOE JONAS: Tudjuk, hogy nagyon szerencsések vagyunk. Sok nagyszerű lehetőséget kapunk, nincs okunk panaszra. Élvezzük, amit csinálunk, ezért nincs értelme harcolnunk a testvérünkkel, vagy bármi ilyesmi.
 
De vitatkozni vagy veszekedni szoktatok egymással?
NICK JONAS: Nem harcolunk egymással, inkább meg szoktuk vitatni a dolgokat – így szoktuk mindig mondani. Nem megyünk ökölharcra, de ha valamelyikünknek valamivel kapcsolatban határozott véleménye van, az kimondja. Jó, hogy hárman vagyunk az együttesben, mert a többség győz. Ha valamit megvitatunk, szavazni szoktunk, és aki győz, az győz.

Előfordult már, hogy annyira felbosszantották egymást, hogy nem beszéltetek?
KEVIN JONAS: Az élet megy tovább. Ha mi ketten valamivel kapcsolatban erős érzelmeket táplálunk, és nem tudunk dönteni, akkor olyan emberekhez fordulunk, akikben bízunk, pl. a menedzsereinkhez vagy a szüleinkhez. Ez azért ritkán történik meg.

Hogyan változott az elmúlt években a dinamizmus hármótok között?

NICK JONAS: Ahogy az idő múlik, jelentősen megváltozott. Az elmúlt évben különösen nagy változásokat jelentett, hogy Kevin megnősült.

Kevin és felesége,Danielle Deleasa Jonas
Kevin és felesége, Danielle Deleasa Jonas

Sokat fejlődtünk tavaly, és úgy érzem, mint csapat, erősebbek lettünk. Én egy kis szólóprojekten dolgoztam, ami elvett egy kis időt, de a Rocktábor 2 című film csodálatos volt, mert újra összehozta mind a négy Jonas testvért.

Ki a negyedik Jonas Brother?

JOE JONAS: A kistestvérünk, Frankie, szintén a Rocktábor 2 sztárja, ami nagy móka volt nekünk. Felbukkant a Disney-csatornás show-nkban, a Jonasban, tehát ez egy tökéletes alkalom volt neki, hogy újra velünk dolgozzon.

A legkisebb Jonas , Frankie szintén szerepel a fiúk filmjeiben
A legkisebb Jonas, Frankie szintén szerepel a fiúk filmjeiben

Mi a következő terv a Jonas Brothers számára?
NICK JONAS: Világ körüli turnéra indulunk, dolgozunk az új zenénken, de nem sietünk az új album kiadásával. Annyi időt fogunk ráfordítani, amennyit csak kell, hogy valami nagyszerűt és jót alkossunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top