Sztárok

Szégyelli magát az RTL-be visszatért sztár

Végleg leszámolt az alkohollal, és visszatér Bajor Imre. A humorista-színész bevallotta: szégyelli magát, hogy ilyen méltatlan helyzetbe került.

Szégyelli magát az RTL alkoholista sztárjaVasárnap ismét látható volt a Heti hetesben Bajor Imre, aki hosszú ideje problémákkal küzdött.
„Nagyon jól vagyok. Komoly büszkeséggel tölt el, hogy eddigi életem során – ami meglehetősen sima és szerencsés volt, hála a jó istennek egészen 51 éves koromig – ez a legnagyobb tett, amit magamtól, apró segítségekkel meg tudtam oldani. Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy ennyi erő volt bennem, és hogy ilyen rövid idő alatt vissza tudtam térni” – mondta el a Reggeliben Bajor. 

A művész szerint még sosem fordult vele elő, hogy egyszerre több gonddal is szembe kellett néznie, és biztos benne, hogy nála sokkal erősebb emberek is belefáradtak volna a küzdelembe. Ő azonban tudta, nincs más választása, talpra kell állnia, ebben pedig nagy segítséget nyújtott neki a felesége és a barátai.
„Több millióan vannak a világban, akik hasonló helyzetbe kerülnek, de velük a kutya sem foglalkozik. Az ismertebb emberek azonban abba a körbe tartoznak, hogy az ő sorsuk rögtön közügy lesz. Aztán rájöttem, hogy az én gondjaimnál sokkal fontosabb, hihetetlen dolgok történnek. Elég, ha az ember bekapcsolja a televíziót. Én is elszégyelltem magam.”

A beszélgetés során Barabás Évi csodálatát fejezte ki, hogy Bajor Imrének volt annyi lelkiereje, hogy leszámoljon az alkohollal és visszatérjen a színházba és a televízió képernyőjére. „A visszajelzések általában a szereplések kapcsán történnek. A színházba való visszatérés egészen megejtő volt: 1400 ember felállt és vastapssal köszöntött. El is pityeregtem magam egy kicsit. A szeretet sok mindenen átsegít. A Heti Hetes felvételén is éreztem azt az őszinte szeretetet, hogy ismét itt vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top