Sztárok

Celeballűrök – igaz történetek hírességekről

A Nők Lapja Cafén vezeti internetes naplóját egy magyar légiutas-kísérő hölgy. A kedvünkért most arról írt, hogy milyen hírességekkel találkozott már a fedélzeten, és melyik celebnek milyen extra kívánságai vannak…

Nem mindennapi jelenség egy celeb felbukkanása a kereskedelmi légitársaságok menetrend szerinti járatain, de éppenséggel előfordul, hogy saját privát gépük helyett, a személyzet és a többi utas legnagyobb meglepetésére, megjelennek a fedélzeten, mindenféle előzetes bejelentés nélkül.

Meg Ryan kenyéren és vízen él
„Hogy a mélyen tisztelt celebek hogyan viselkednek 38 ezer láb magasan? Fajtája válogatja. Mivel a legénységet általában nem avatják be előre (talán a sztárok külön kérésére), mint derült égből szűzmária jelennek meg a fedélzeten. Így történt, hogy thai kollegina simán betessékelte Meg Ryant úgy, hogy dunsztja se volt, hogy a híres színésznőt üdvözölheti a járaton. Tegyük hozzá, smink és felhajtás nélkül ő is csak tizenkettő egy tucat.

Celeb allűrök – Igaz történetek hírességekről

A tantusz azért hamar leesett, miután megnézte az utaslistát és a nevet összepárosította a fizimiskával. A New York – Abu Dhabi szakaszt a maga 13 órájával jórészt végigbóbiskolta a művésznő. És hogy mit evett? Kenyeret kenyérrel! Hiába sorakoztatták fel a jobbnál jobb falatokat, homárt, lazacot, bárányt, ő csak a különféle barna-magos, fehér-omlós bucikra volt ráhangolva. A vízen kívül más nem csordogált le a torkán. Magyarán vajas kenyér és víz volt a menü, lehet ennél szerényebben kosztolni az első osztályon? Aligha. Egyébként teljesen normálisan viselkedett az elmondások szerint.”

Még az italt is asszisztensén keresztül rendelte

„Eva Mendez azonban primadonnaként libbent fel a járatra, és szemmel láthatóan annyira el volt szállva magától, hogy még köszönésre se méltatta a legénységet.

A megszállott filmrajongó és primadonna
A megszállott filmfan és primadonna a reptéren

Amikor az őt kiszolgáló sztyuvi felvette volna a rendelést, rá se nézett, oda se bagózott, helyette a személyi asszisztense rebegte el, hogy a művésznő mit óhajt. Nem aludt a járaton, egyfolytában filmet nézett Miss Mendez, és közben teljes mellbedobással ignorálta a crew-t.”

Timberlake barátságtalan, Shakira jófej!
„Hasonló csalódás volt Justin Timberlake, aki szintén elég pökhendi módon viselkedett, nem túl barátságosan, tőle többet vártam volna! Elmondások szerint egyetlenegyszer sem nézett a sztyuvikra, és mindennemű kontaktustól elzárkózott. Hmm, lehet csak rossz napja volt Justin fiúnak? Shakira viszont belopta magát a crew szívébe, őszinte, vidám és nyitott természetével. Még fotózkodott is bárkivel, aki megkérte. Ő nem állt ellen a finom falatoknak, jólesően ritkította a felhozatalt.”

A dúrcás és pökhendi...
A durcás és pökhendi…
...és a vidám, őszinte celeb
…és a vidám, őszinte celeb

Dumbledore mindig alszik
„Egyszer történt, hogy egy utas a business classról elújságolta, hogy mellette éppen Michael Gambon horpaszt. Tök ciki, de fogalmam sem volt, az kicsoda. Állítólag egy ír színész, aki többek közt a Harry Potter-filmekben játszik, mint Albus Dumbledore. Gyorsan megkukkantottam, és bizony ismerős volt a figura, még vízszintesen kinyúlt, alvó állapotban is.”

Celeb allűrök – Igaz történetek hírességekről

Fél éve Chris Martin és Gwyneth Paltrow még biztos együtt volt!
„Fél éve történt, hogy valamelyik éjszakai járatom után kómásan ücsörögtem a crew-buszon, amikor egy ázsiai kollégám felpattant, és nekünk szegezte a kérdést: »Ti ismertek valami Gwinnie Paltot? Állítólag színésznő, és most hoztuk el Londonból«” – tette hozzá.

Celeb allűrök – Igaz történetek hírességekről
Celeb allűrök – Igaz történetek hírességekről

Rögtön magamhoz tértem: „Csak nem Gwyneth Paltrow-ról beszélsz?” – kérdeztem vissza. – A kislány bólogatott. Mosolyogva közöltem vele, hogy a számára ismeretlen nő egy Oscar-díjas színésznő. Elmondásaiból megtudtam, hogy Gwyneth nagyon szerényen viselkedett, asszisztensével utazott Abu Dhabiba, egy sporteseményre. Férje, a Coldplay énekese már ekkor a városban tartózkodott.” (Ez azért is friss információ, mert már hónapok óta arról szólnak a hírek, hogy a két híresség házassága megromlott, csak a gyerekek miatt vannak még együtt. Gwyneth állítólag egy spanyol milliárdossal csalja urát, és barátnője, Madonna is arra ösztönzi, hagyja el Martint. – A szerk.)

Hogyan viselkedett a fedélzeten a Kings of Leon és mennyire volt piperkőc a Bon Jovi együttes tagja? Kiderül a sztuyvi blogból!
Celeb allűrök – Igaz történetek hírességekről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top