Sztárok

Szíj Melinda igazi arca?

Szerepjátszással vádolja Szíj Melindát egy névtelenségbe burkolózó villalakó. Az énekesnő állítólag folyamatosan manipulálja a közönséget, és igazi arcát őrzi. Nem tudni, mi az igazság, könnyen lehet, hogy egy irigy egykori vetélytárs kitalációja csupán. Mindenesetre hűen tükrözi, mennyire irigyek is tudnak lenni az emberek...

Szíj Melinda igazi arca? Az utóbbi időben sok támadás éri Szíj Melindát. A Megasztár 5 énekesnőjét azzal vádolják, hogy csupán eljátssza, hogy ilyen elesett és visszafogott nő, hogy szimpátiát ébresszen a nézőkben. Az egyik hetilapban nyilatkozott egy állítólagos versenytárs, aki szerint Melinda nem őszinte asszony, hanem csak a közönségnek játszik, és egészen más oldalát mutatja, amikor elalszanak a fények.

Vajon tényleg erről, vagy valami egészen másról, egy tipikus történetről van szó? Hiszen adott egy nő, aki látszólag csöppet sem áhítja a sikert és a népszerűséget, mégis sikeres és népszerű lett, egy ország zárta a szívébe. Könnyen lehet, hogy akik ilyesmiket mondanak róla, egyszerűen csak irigyek rá, hiszen sajnos ha valaki kilép a reflektorfénybe, egyúttal céltáblát is tart maga elé, hogy ide lőjetek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top